Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΙΜΩΝ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ 


Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν το θέμα, όμως δεν τους βγαίνει. Ο Κίμωνας Κουλούρης, εάν υπήρχε νόμος σε αυτό το κράτος, θα έπρεπε να είναι κρατούμενος και να περιμένει να δικαστεί στο αυτόφωρο. Το κουκούλωμα σταμάτησε από την στιγμή που πριν λίγες ώρες ο 25χρονος άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. που τραυμάτισε με το όχημά του ο Κουλούρης ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του, παρ’ όλες τις πιέσεις που του ασκήθηκαν να μη το πράξει.


Σήμερα το απόγευμα (εντός δηλαδή του 24ώρου) το θύμα του πρώην υπουργού και ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ που είχε μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο κατέθεσε στην αρμόδια τροχαία της Καισαριανής και ζήτησε την ποινική δίωξη του. Στην κατάθεσή του υποστηρίζει και οι ισχυρισμοί του ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και με καταθέσεις μαρτύρων ότι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Κίμωνας δεν συνεργάστηκε με τον έλεγχο και απευθύνθηκε στους αστυνομικούς με υβριστικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου