Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνικά Mirage-2000 πήραν στο κυνήγι τούρκικα F 16 εντός του FIR Λευκωσίας


Θρίλερ στους αιθέρες με τουρκικά μαχητικά την ώρα της επίσκεψης Νετανιάχου
Την ώρα που ο ισραηλινός πρωθυπουργός βρισκόταν στο προεδρικό είχαμε τουρκικές προκλήσεις εντός του κυπριακού και του ελληνικού FIR απο τουρκικά μαχητικα.
Οι Τουρκοι πραγματοποιούσαν ασκήσεις νοτιώς της Κύπρου.


Στις 11 ακριβώς το πρωί 2 τουρκικά F16 που μετείχαν στην άσκηση κατευθύνθηκαν μεταξύ Ρόδου και Κρήτης και εισήλθαν εντός του ελληνικού FIR. Αμέσως απογειώθηκαν 3 ελληνικά Mirage-2000 τα οποία καταδίωξαν τα τουρκικά F16, ακολούθησε εμπλοκή και αερομαχία με κλείδωμα στόχων.
Στη συνέχεια τα τουρκικά μαχητικά επέστρεψαν εντός του κυπριακού FIR. Τότε τα ελληνικά μαχητικά εισήλθαν και αυτά εντός του κυπριακού FIR συνέχισαν την καταδίωξη αναγκάζοντας τα τουρκικά μαχητικά να επιστρέψουν στην Τουρκία.
 Φαντάσου να είχαν και καύσιμα μέχρι Άγκυρα θα φτάναν τα Τούρκικα απο την τρομάρα τους !
 Αρμόδια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στο Σίγμα ότι οι ασκήσεις των Τούρκων γίνονται υπό το άγρυπνο μάτι των Ισραηλινών με ότι και αν σημαίνει αυτό.
Πηγή από το προεδρικό  ανέφερε ότι η συμπεριφορά της Τουρκία θα καταγγελθεί σε όλα τα διεθνή βήματα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου