Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Παπαρήγα κατά απόστρατων ενόψει της 25ης Μαρτίου


Η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε στη διάρκεια ομιλίας της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο ενδεχόμενο να υπάρξουν «γεγονότα» στο κέντρο της Αθήνας, από αποστράτους οι οποίοι, όπως είπε, καλούν άνδρες των ειδικών δυνάμεων να δώσουν το «παρών» την ημέρα της εθνικής επετείου.


Η γγ του ΚΚΕ μίλησε περί αποστράτων και των «ετοιμασιών» τους , αντιπαραβάλλοντας τα «τυφλά ξεσπάσματα» με την οργανωμένη δράση κατά των μέτρων που προτείνει το ΚΚΕ, «στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια». Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όχι τυφλά ξεσπάσματα. Όχι στράκα στρούκες, όχι αυτά που ετοιμάζονται στις 25 Μαρτίου όπου έχουν βγει οι απόστρατοι και καλούν βατραχάνθρωπους, ΟΥΚάδες, διάφορα σώματα, να κάνουν γεγονότα στην Αθήνα. Αυτό θα είναι μια προβοκάτσια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα. Τη μάχη θα τη δώσουμε στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια».


Σημειώνεται ότι και ο «Ριζοσπάστης », στο φύλλο της Πέμπτης (8.3.2012) είχε ρεπορτάζ με τίτλο «Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;».


Σε αυτό αναφέρεται ότι διάφορες ομάδες, όπως «ενώσεις εφέδρων», με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, καλούν σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης «με «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία».


newsbomb


Σχόλιο Πελασγού: Τί έγινε Αλέκα;;Τρομάξαμε από την οργή του λαού;Ο Έλληνας δεν ξεχνά τον προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ τόσο ως προς το "μακεδονικό", ως προς τους μικρασιάτες Έλληνες, ως προς τον εμφύλιο και για όσα άλλα εγκλήματα θα δικασθείτε εκ της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου