Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Υποψήφιος του Καμμένου υπέρ της Ανεξάρτητης Κρήτης;;


ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και Η...ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.;;;


Δεν είναι Τούρκος, δεν είναι Οθωμανός, δεν είναι  Μουσουλμάνος, είναι Κρητικός και ανήκει πολιτικά στο κόμμα των Α.Ε. τού Καμμένου τού οποίου θα είναι και... Υπ. Βουλευτής στο Ρέθυμνο...


Είναι δημοσιογράφος, ονομάζεται Βασίλης Κασιμάτης και το τραγικό και διχαστικό είναι ότι κάνει διαχωρισμό μεταξύ Ελλήνων και...Κρητικών...!!!
Υπέρμαχος της ανεξαρτησίας της... Κρήτης...!!! 
Διερωτάται:


Ο Βενιζέλος μας ένωσε με την Ελλάδα γιά το καλό της Ελλάδος ή της Κρήτης;;;
Η Κρήτη όμως είναι ένας πλούσιος τόπος, με τεράστιο όγκο παραγωγής και εργατικούς ανθρώπους. 
Γιατί να πεινά;
Γιατί η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την υπόλοιπη Ελλάδα;;;
Το ανθελληνικό κείμενο του "Αντιμνημονιακού Πατριώτη" των Α.Ε. τού Πάνου Καμμένου, εκτός από τις φωτο που σας έχουμε (κάντε κλικ), μπορείτε να το διαβάσετε όπως ο ίδιος το γράφει εδώ: 

http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3370

Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Δεν ρίχνουμε λάσπη ποτέ σε κανέναν.Βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα και ασκούμε έλεγχο εκεί που θεωρούμε ότι κάτι ίσως "μπάζει".Είναι προφανές ότι με τα λοιπά κόμματα π.χ. ΠΑΣΟΚ ΝΔ δεν αξίζει να ασχολούμαστε καν, ενώ η κίνηση του Καμμένου κατ΄αρχήν πατριωτική και ίσως πολιτικά ορθή, πρέπει να βλέπουμε αν έχει "προβλήματα" ή "υπόνοιες" για άλλα θέματα.

2 σχόλια:

  1. ...όποιος ξέρει να διαβάζει, να ψάχνει το ίντερνετ και να μην τρώει αναμασημένη τροφή ξέρει να ξεχωρίζει πολλά!
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που λέτε στον τίτλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμμενος του εστειλε επιστολη στο διαδυκτιο και σχεδον του απαγορευσε να εμπλακει στους ΑΝ.ΕΛ. υστερα απο το θορυβο που προκληθηκε απο τον ιδιο το λαο. Εμεις διαμορφωνουμε τις λιστες στις εκλογες. Αγωνιστειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή