Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ανταλλάγματα στην Θράκη ζητάνε οι Τούρκοι για την Χάλκη..


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ





      Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τουρκία από την Ελλάδα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, φαίνονται και στις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα ο υπουργός Ε.Ε της χώρας Εγκεμέν Μπαγίς ο οποίος τόνισε πως η λειτουργία της Θεολογικής Σχολής δεν είναι απειλή για την Άγκυρα.


 Ο τούρκος υπουργός όταν ρωτήθηκε για το θέμα των δηλώσεων Ομπάμα τόνισε πως « η Θεολογική  Σχολή δεν είναι μέρος των σχέσεων Τουρκίας-ΗΠΑ  αλλά είναι θέμα δικών μας κανονισμών.»


  Ο Μπαγίς χωρίς να ρωτηθεί ενέταξε και τα ελληνοτουρκικά στο θέμα αυτό,  τονίζοντας πως « η επαναλειτουργία τη Θεολογικής Σχολής είναι σημαντικό θέμα για να ανθρώπινα δικαιώματα και την ικανοποίηση των αναγκών των Ορθοδόξων, όμως όταν εμείς κάνουμε τα βήματα αυτά , παρόλο που δεν υπάρχει θέμα αμοιβαιότητας, είχαμε τονίσει πως θα είναι σημαντικά τα βήματα που θα κάνει και η Ελλάδα. Το που έχει κολλήσει το συγκεκριμένο θέμα,  φαίνεται στους λόγους που έχουν δώσει οι κύριοι Καραμανλής και Παπανδρέου στον Ερντογάν και δεν έχουν κάνει τίποτα απ’αυτά.».


  Ο τούρκος υπουργός ξεκαθάρισε τις απαιτήσεις της Άγκυρας δηλώνοντας χαρακτηριστικά « ευχόμαστε να επιλυθούν τα προβλήματα των Μουσουλμάνων Τούρκων αδελφών μας στη Δυτική Θράκη και των Ορθόδοξων πολιτών μας  που ζουν στην Τουρκία.. Πιστεύω πως και η Ελλάδα που πρέπει να έχει δημοκρατία στα επίπεδα της Ε.Ε πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα γνωρίζοντας τις ευθύνες της »


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13295

Σχόλιο Πελασγού : Και μείς νομίσαμε πως το κάνουν από..."φιλάνθρωπα", "ουμανιστικά" κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου