Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τούρκοι προσπαθούν να εξαγοράσουν την Τράπεζα Πειραιώς στην Αίγυπτο


Η τουρκική τράπεζα Is Bankasi θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της Τράπεζας Πειραιώς, στην Αίγυπτο

Αυτά αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος και συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα «Milliyet» και μάλιστα στον απόηχο του πολύ σοβαρού επεισοδίου στη θέση Βοδολίβαδο, στο Τυχερό Έβρου, μεταξύ Τούρκων διακινητών λαθρομεταναστών και στελεχών της ΕΛΑΣ και της FRONTEX. Στο επεισόδιο, τραυματίστηκαν δύο διακινητές, ένας Τούρκος και ένας Πακιστανός, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν στην ελληνική επικράτεια 25 λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.

Τις δραστηριότητες λοιπόν της Τράπεζας Πειραιώς στην Αίγυπτο έχει βάλει στο μάτι η τουρκική Is Bankasi, η οποία βρίσκεται στην 100η θέση στον κατάλογο των 1000 μεγαλύτερων τραπεζών στον κόσμο, με ενεργητικό που ανέρχεται στα 1,15 δις ευρώ. Και τι έκαναν οι Τούρκοι; Όπως αναφέρει η προαναφερόμενη τουρκική εφημερίδα, «έχει ήδη έλθει σε επαφή με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους που είναι κυρίαρχοι στην Αίγυπτο». Για να καταλάβετε το διακύβευμα, σας αναφέρουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς Αιγύπτου, έχει ενεργητικό ύψους 1 δις ευρώ και διαθέτει δίκτυο 49 υποκαταστημάτων.

Αγαθά και προϊόντα επενδυτικών προσπαθειών δεκαετιών, έχουν στην κυριολεξία βγει στον πλειστηριασμό, με τους εξ Ανατολών γείτονες, να είναι πολύ επιθετικοί στην προσπάθεια εξαγοράς των «ασημικών». Στην εποχή της «ελεύθερης διακίνησης του κεφαλαίου», λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι αρθρώνουν έστω και μια λέξη διαμαρτυρίας για την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου.

http://antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου