Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εμείς οι Έλληνες, οι κοσμοκράτορες!


Κάτι γνώριζε ο θρυλικός Στρατηλάτης όλων των εποχών, ο μέγιστος όλων των Ελλήνων και σαγηνευτής του κόσμου, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος όχι απλώς κατάφερε να κυριαρχήσει στην Ανατολή και να επεκτείνει την ελληνική κυριαρχία του παντού, αλλά και να καλλιεργήσει το έδαφος για την Έλευση του Θεανθρώπου πάνω στη γη, αφού, κατά τον συγγραφέα Χρήστο Ζαλοκώστα, θεωρήθηκε «πρόδρομος του Χριστιανισμού»!






Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν στην Αμερική πριν από τον Κολόμβο!


Για πολλούς το θέμα αποτελεί έκπληξη! Και για ακόμη περισσότερους θαυμασμό για τους προγόνους μας οι οποίοι σ’ εκείνα τα προϊστορικά χρόνια είχαν καταφέρει να διαπλεύσουν όχι μόνο ποταμούς, αλλά και πελάγη και ολόκληρους ωκεανούς, φθάνοντας μέχρι την Αμερική ή τη Νέα Ζηλανδία, όπως ισχυρίζονται τρεις ερευνητές – συγγραφείς, ο Μάξγουελ Χιλ, ο Γκάρυ Κουκ και οΝόελ Χίλιαμ, μέσα στο βιβλίο τους «Ως την άκρη του κόσμου».


'Οταν ο γράφων ( Άγγελος Σακκέτος) άρχισε να κάνει τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα τον παγκόσμιο ελληνισμό, ο επιστημονικός κόσμος άρχισε να μας βλέπει περίεργα και έπρεπε να προσκομίζεις τα νέα επιστημονικά ευρήματα (ιστορικά, αρχαιολογικά ή ανθρωπολογικά) για να τους αποδείξεις την επιχειρηματολογία σου.


Ειδικά για το θέμα των αρχαίων Ελλήνων, που είχαν πάει στην Αμερική προ του Κολόμβου ( ο οποίος, σημειωτέεον, ήταν κι αυτός ελληνικής καταγωγής, από τη Χϊο) είχαμε κάνει αρκετές τηλεοπτικές και μιλούσαμε για την Αμερικανίδα καθηγήτρια Μαριέττα Έρτζ.


Πρόκειται για την καθηγήτρια, η οποία είχε αποκαλύψει ότι «οι χάρτες του Piri Reis είναι αποτέλεσμα προγενεστέρων χαρτών που φθάνουν στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου», ότι «ο Αναξίμανδρος ο Μιλήσιος (610-547 π.Χ.) πιστεύεται ότι κατασκεύασε τον πρώτο χάρτη της γης», ότι «με τον χαλκό που έπαιρναν οι Έλληνες, το 2000-1000 π.Χ., από το Lake Superior της Αμερικής έκαναν τον θησαυρό του Ατρέως, όπως τον βρήκε ο Σλήμαν στις Μυκήνες και τον Ορχομενό», ότι «τον 3ο αιώνα π.Χ. ο Ερατοσθένης είχε υπολογίσει σωστά πως η περίμετρος της γης στον Ισημερινό είναι 25.000 μίλια περίπου», ότι «ο Ευήνωρ, που, κατά τον Πλάτωνα, ήταν βασιλιάς της Ατλαντίδος, ταυτίζεται με τον άνθρωπο του Folsom της Αμερικής το 9000 π.Χ.» και τόσα άλλα!




Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Η συμβατική ιστορία περνάει σε μία άλλη διάσταση και οι επιστήμονες ερευνητές έχουν λιγότερες πιθανότητες παρεξήγησης ή παρερμηνείας. Αυτός και ο λόγος που ενθαρρύνεται κανείς να εκφράσει ή να διατυπώσει καλύτερα τις απόψεις του, όποιες κι αν είναι αυτές.


Η προσωπική μας έρευνα (πάνω από 40 χρόνια εργασίας) αποδεικνύει τουλάχιστον ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν γονιμοποιήσει το έδαφος, μέσω της Ελληνικής γλώσσης, φθάνοντας σχεδόν παντού!


Το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κυριαρχήσει σ’ ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, έφερε σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη της Επιστήμης και της Τεχνογνωσία σε όλες τις βαθμίδες τους.


Αλλά και το γεγονός, ότι η αρχαία ελληνική Μούσα είχε ταξιδεύσει σ’ ολόκληρο τον κόσμο της εποχής εκείνης, δημιούργησε τη «μαγιά» για όλα τα είδη των Μουσών, πού είχαν καλλιεργήσει οι ιδανικότεροι εκπρόσωποί των κατά την ελληνική αρχαιότητα ( Θέατρο, Μουσική, Χορός, Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, Γλυπτική, Λογοτεχνία κλπ). 


Κλείνοντας, ας αναφέρουμε και το γεγονός, ότι ο θρυλικός Στρατηλάτης όλων των εποχών, ο μέγιστος όλων των Ελλήνων και σαγηνευτής του κόσμου, ο Μέγας Αλέξανδρος, όχι απλώς κατάφερε να κυριαρχήσει στην Ανατολή και να επεκτείνει την ελληνική κυριαρχία του παντού, αλλά και να καλλιεργήσει το έδαφος για την Έλευση του Θεανθρώπου πάνω στη γη, αφού, κατά τον συγγραφέα Χρήστο Ζαλοκώστα, θεωρήθηκε «πρόδρομος του Χριστιανισμού»!


Κατόπιν όλων αυτών «τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;»




Με σεβασμό και τιμή


 ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΚΚΕΤΟΣ


Σχόλιο Πελασγού : Το πού είχαμε φτάσει και τα των κοσμοκρατοριών μας και του πολιτισμού μας φυσικά θα τα αναλύσουμε σε επόμενα άρθρα.Είναι ζητήματα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως έχουμε πάει πρώτοι και στο φεγγάρι!!;; Αναλύστε το παρακαλώ σε ένα από τα επόμανα άρθρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή