Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πολεμώντας τον Λαϊκό Εθνικισμό, πολεμούν τη Φυσική Τάξη!


Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι απλά λοιπόν μια ιδεολογία, που προτάσσει τις δικές της θέσεις και Ιδέες, για το παρών πολιτικό σύστημα, αλλά την θεώρηση του κόσμου μέσα από το πλαίσιο το βιολογικό που ανήκει κάθε άνθρωπος. Ο Λαϊκός Εθνικισμός πρεσβεύει τις ξεχασμένες Αξίες της Τιμής, του Καθήκοντος, του Ήθους, του Αίματος, της Πειθαρχίας, της Δύναμης της Θελήσεως για Ζωή και αυτοβελτίωση και τέλος του Ηρωικού τρόπου ζωής. Όλα αυτά, τα οποία οδηγούν στην Αρετή και την Τελειότητα, ώστε να υπάρξουν άτομα πολιτισμένα, ευγενή, με ιδεαλιστικούς σκοπούς, πέρα από την αναζήτηση υλικών αγαθών όπως προτάσσουν οι πολιτικές θεωρίες της αστικής δημοκρατίας, του νεοφιλελευθερισμού, του μαρξισμού και του καπιταλισμού, που εν τέλει είναι δημιουργήματα των Εβραίων, οι οποίοι υποκινούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Συμπεράνουμε λοιπόν πως ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι απλά μια πτυχή της Ζωής, αλλά η θέληση για Ζωή, πέρα από κάθε είδους εκφυλισμού, αδυναμίας, και αρρώστιας (σωματικής, πνευματικής, πολιτιστικής).


Ο Λαϊκός Εθνικισμός, πιστεύει στην κληρονομικότητα, την άμεση σχέση με τους προγόνους μας, τους παράγοντες εκείνους δηλαδή που διαμορφώνουν την Φυλετική Ψυχή ενός Λαού, που του δείχνουν το «είναι» του, το παρελθόν του -που συνάμα είναι και το μέλλον του-. Για εμάς τους Εθνικιστές η Φυλετική μείξη είναι απαράδεκτη, καθώς οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, Ψυχική αρρώστια, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού κληρονομικών ψυχικών χαρισμάτων, με αποτέλεσμα την καταστροφή της Φύσης του Ανθρώπου.


Η Φυλή είναι η έκφραση της Φύσης στο ανθρώπινο πεδίο και «η Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ. Συνεπώς, πιστεύουμε ότι όχι μόνο είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας κάθε Λαού, αλλά και με κατάλληλα μέτρα να βελτιωθούν, ώστε η Λαϊκή Κοινότητα, όχι μόνο να βελτιωθεί, αλλά και να τελειοποιηθεί.


Σε αυτό το σημείο, θα αναλύσω και τι επιδιώκουν οι σιωνιστές, μέσω της Παγκοσμιοποίησης. Αυτό που επιδιώκουν λοιπόν δεν είναι παρά η καταστροφή των Φυλών, μέσω της ανάμειξής τους, ώστε να δημιουργηθούν άτομα ανίκανα, δίχως μέλλον και με τελικό σκοπό την καταστροφή της ανθρωπότητας. Ο υλισμός θα επικρατεί και κάθε είδους αξία θα έχει διαγραφτεί οριστικά από τις ψυχές των ανθρώπων. Ο υπερκαταναλωτισμός θα θερίζει τους ανθρώπους και κάθε είδους αντίσταση θα καταστέλλεται άμεσα. Θα επιβάλουν έναν τρόπο ζωής με τον οποίο και οι ίδιοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν! Όλα αυτά, συμβαίνουν και τώρα, σε μειωμένο βαθμό, με την Αμερική και τον αμερικάνικο τρόπο ζωής να κυριαρχούν. Τα σχέδια τους όμως, όπως φαίνεται, δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαν προβλέψει.


Ο Λευκός άνθρωπος, τον οποίο έχουν βάλει στο στόχαστρο εδώ και αρκετά χρόνια, κυρίως μετά το 1945 και την επικράτηση των κόκκινων, ΜΟΝΟ στρατιωτικά, δέχεται συνεχώς πλημμυρίδες ψευδών και διαστροφών, με σκοπό την ολοκληρωτική νοητική καθυπόταξή του. Και όμως, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, δεν μπορούν να τον καθυποτάξουν ολοκληρωτικά, διότι μέσα του ακόμα υπάρχει ο παλμός της Ιστορίας, ρέουν ακόμα οι πρόγονοι του μέσα στο Αίμα του και η θέληση για ζωή -ακόμα και αν δεν φαίνεται- είναι τεράστια μέσα στην ψυχή του, αρκεί να δεχθεί τα κατάλληλα ερεθίσματα!


Τα ερεθίσματα λοιπόν, είμαστε εμείς, οι πρεσβευτές των αρχέγονων Αξιών του Έθνους, της Φυλής, της Παράδοσης, της Πίστης, τα ενεργητικά συστατικά του Λαϊκού Εθνικισμού και σκοπός μας με την είσοδο στο στέκι των ανθελλήνων είναι αυτά τα ερεθίσματα να διαδοθούν σε όλους τους Έλληνες, με τελικό στόχο, την απομάκρυνση όλων των διεφθαρμένων πολιτικών από την Πατρίδα μας! Το μήνυμα έχει περάσει ήδη στην Ευρώπη, για την άνοδο του μοναδικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα και ακούμε καθημερινά για την «φασιστική» απειλή.


Ας το βάλουν καλά όμως στο μυαλό τους, με το να τα βάζουν με τον Λαϊκό Εθνικισμό είναι σαν τα βάζουν με την ίδια την Φύση και η Φύση δεν χαρίζεται σε κανέναν που πάει να καταπατήσει τους νόμους της.



“Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ, ΕΚΔΟΧΗ ΩΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΜΟΑΙΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΝΔΕΜΕΝΩΝ ΑΠ’ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΚΡΙΝΟΤΑΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ” - Άγγελος Σικελιανός.               xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου