Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση Μarc: Πρώτη με 23,1% η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ 21%


Προβάδισμα 2,1% υπέρ της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.


Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 23,1%, ενώ δεύτερος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ 21%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,6%, το ΚΚΕ με 5,1% και η Χρυσή Αυγή με 4,3%.


Εκτός Βουλής μένουν η Δημιουργία Ξανά που συγκεντρώνει 1,8%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 1,4%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 1,3%, η Δράση 0,9%, άλλο κόμμα δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν το 2% των ερωτηθέντων, άκυρο ή λευκό το 2,8%, ενώ η αναποφάσιστοι δηλώνουν το 8,7% των ερωτηθέντων.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Ναι καλά ας τραγουδούν..
    Μην παίρνετε υπόψιν σας τις δημοσκοπήσεις
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!

    Ψάξτε και μελετήστε πολύ καλά και ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά αυτό που πιστεύει ο καθένας πώς θα ήταν το καλύτερο για την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή