Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!



ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΟ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ" ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ...
                                                                                                                     stoxos.gr

Σχόλιο Πελασγού : Προφανώς ήταν ..από τους τυχερούς που είχαν δουλειές να αναλαμβάνουν δημόσια έργα..

4 σχόλια:

  1. Βρε παιδια παμε χαμενοι
    Τελικα πιος ειναι ειλικρινης μεσα σε αυτη την Μαφια?
    Πιον να ψηφισεται?
    Θα σκεφτειτε, θα διαβασετε, θα κανεται ερευνα πρωτου δωσετε τον ψηφο σας?
    Μακαρη
    Ας ελπειζω εδω στην ξενιτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Αγγελική, για να εκπλήσσεσθε ή πολύ μικρή είσαι ή δεν μένεις Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
    Τους περισσότερους δεν μας εκπλήσσει η παραπάνω "είδηση" απλά "έρχετε" και αυτή να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα με τα πλην (και) αυτού του κόμματος.
    Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο από όλα το να είναι αντεθνικές και μη πατριωτικές οι βασικές θέσεις ενός κόμματος που προορίζεται για να εκπροσωπήσει τον Έλληνα πολίτη μέσα στην Ελληνική Βουλή.
    Απο εκεί και πέρα, οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα μπορούσε να υποπέσει σε κάποιο σφάλμα, ανθρώπινο είναι , το θέμα είναι η συνολική συμπεριφορά και η στάση που τηρείτε και πριν και μετά.

    Δεν κατάλαβαν τί θέλαμε να τους πούμε στις 6 Μαίου.
    Αυτοί νόμιζαν πως ήταν απλά μια δημοσκόπηση οι εκλογές και τελικά πράγματι έτσι τις ..προσπεράσανε και πάμε σε επαναληπτικές -μάλλον- στις 17 Ιουνίου. Ως εδώ. Τέλος ο Δικομματισμός της μεταπολίτευσης , αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.
    Τέλος.
    Σας απολύουμε κύριοι, γιατί δεν κάνατε καλά την δουλειά σας, γιατί μας κοροϊδεύατε όλους επί σειρά ετών, γιατί μας κλέψατε και την ίδια στιγμή μας κατηγορούσατε όπου σταθήκατε και όπου βρεθήκατε ότι εμείς τα κλέψαμε ή αργότερα ότι "μαζί τα φάγαμε". Καταχραστήκατε την θέση που σας δώσαμε με τον χειρότερο τρόπο, και καταχρεώσατε μέχρι και τα τρισέγγονά μας εξαιτίας των δικών σας λαθών. Μα το χειρότερο απο όλα δεν είναι η φτώχεια. Αν ήταν μόνο αυτό , αν και ανείπωτη αδικία για εμάς, θα το ξεπερνούσαμε σιγά σιγά. Μα εσείς παραδώσατε την εθνική μας κυριαρχία, μας κάνατε έποικους στην ίδια μας την γη.
    Ο πραγματικός Έλληνας έχει αποδείξει μέσα στην ιστορία του ένα θείο χάρισμα, σκ@τά πιάνει χρυσάφι τα κάνει. Εσείς κάνατε το αντίθετο δυστυχώς για όλους μας.

    Η δική μου άποψη είναι πώς πρέπει να στραφούμε σε πατριωτικά και μη μνημονιακά κόμματα.
    Ούτε κουμπάροι μου είναι ούτε συμπέθεροι ούτε και έχω ατομικά συμφέροντα να υπερασπίζομαι κανένα κόμμα, αλλά πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε ο καθένας από εμάς να κάνουμε το καλύτερο για την Ελλάδα μας, στο κάτω κάτω αν δεν το κάνουμε εμείς ποιός θα το κάνει για εμάς;

    Μελετείστε πολύ καλά τις θέσεις των κομμάτων ΠΡΙΝ ψηφίσετε, να ασχολείστε με τα κοινά του τόπου μας με μόνο όφελος το συνολικό καλό της Ελλάδας μας και των Ελλήνων.
    Ας μην μένει η Δημοκρατία ένα έρμαιο κουφάρι που περιφέρουν για να καλύπτουν κάποιοι τις ανομίες τους.
    Δεν πρέπει να ξαναμείνει ανεξέλεγκτη η όποια κυβέρνηση, πρέπει να υπάρχει γνώση και κρίση από τον λαό σε οτιδήποτε γίνεται, είτε καλό είτε κακό. Να ενημερώνεστε, να διαβάζετε, να μελετάτε, να σκέφτεστε και να τα θεωρείτε αυτά όχι ως κάποια αγγαρεία αλλά ως το υπέρτατο αγαθόν του πολιτικού ον της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνελληνα ολα αυτα που ειθελα να γραψω τα εγραψες εσυ. Ναι μενω δυστιχως στην Αμερικη αλλα η καρδια μου εχει μηνει στο χωριο μου στην Κεφαλονια.
      Μπραβο Πατριωτη!
      Με ολη μου την πατριωτικη αγαπη
      Αγγελικη

      Διαγραφή
    2. χεχεχε
      Τί σου κάνει το όμαιμον!..Τελικά όλοι οι Έλληνες λίγο πολύ τα ίδια πιστεύουμε όπου και αν βρισκόμαστε..όσο μακριά και αν βρισκόμαστε ο ένας με τον άλλο.
      Μην στεναχωριέσαι που είσαι μακριά, έχεις την Ελλάδα στην καρδιά σου πολύ περισσότερο από μερικούς μερικούς που κατοικούν εντός των συνόρων της.

      Δεν ξέρω τί μαθαίνετε για την Ελλάδα μας από εκεί στα ξένα άλλα δυστυχώς η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική.
      Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το μόνο που δεν κάνουν είναι το να ενημερώνουν.
      Ότι θέλουνε δείχνουν και ότι θέλουνε αποσιωπούν.
      Όπως είπα και παραπάνω το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ΔΕΝ είναι το οικονομικό. Σαφώς δεν είναι ευχάριστη κατάσταση για κανέναν μας αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχουμε ξαναπεράσει φτώχειες και επιβιώσαμε.
      Δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι μας κάναν έποικους στην ίδια μας την γη.

      Έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το λαθρομεταναστευτικό. Εισβάλλουν καθημερινώς από ξηρά και θάλασσα. Δεν ξέρουμε καν πόσα εκατομμύρια είναι. Όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να απορροφηθούν στην κοινωνία μας την στιγμή μάλιστα που έχουμε τόσα προβλήματα ως χώρα, αλλά ούτε και τους δέχονται τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. . Αυτό με την σειρά του δημιουργεί άλλα προβλήματα. Συσσωρεύονται εδώ, πολλές φορές σε χώρους που καταλαμβάνουν ή σε περιοχές που γκετοποιούν εκτινάσσοντας στα ύψη την εγκληματικότητα (ληστείες, πορνεία, ναρκωτικά, βιασμοί, φόνοι). Όσο για το θέμα της δημόσιας υγείας...ντρέπομαι ακόμα και που το αναφέρω.

      Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα και πολύ σοβαρό - που δυστυχώς δεν έχει δοθεί η δέουσα σημασία και προσοχή- είναι η "Παιδεία". Τί να πρωτοσχολιάσω..δεν αισθάνομαι απλά όνειδο πια, μα φρίκη.
      Είναι καθαρή γενοκτονία και όποιος δεν το βλέπει είναι το λιγότερο αφελής.
      Δεν έχω το κουράγιο αυτή την στιγμή να το αναλύσω περισσότερο..
      Ξέρεις ότι λιποθυμούσαν τα σπλάχνα μας, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, απ'την πείνα εν ώρα μαθήματος; Ότι πολλά δεν είχαν όχι μόνο βιβλία αλλά ούτε θέρμανση στα σχολεία;;;
      Μήπως έμαθες για το ΦΕΚ 867 που για τα ελληνικά κανάλια είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ;
      (Την ίδια στιγμή που προβάλλουν καθημερινώς τούρκικα έργα και σειρές με το πρόσχημα της τηλεθέασης...και έστω ότι για χάριν τούτου τα προτιμάν. Γιατί δεν τα μεταγλωττίζουν, όπως λόγου χάριν είχαν κάνει στο παρελθόν και με αντίστοιχες ισπανικές σαπουνόπερες; Είναι πιο εύηχα τα τουρκικα απο τα ισπανικά;;;)

      Πριν κάνα μήνα είχε κυκλοφορήσει ένα βιντεάκι ως απάντηση στο βίντεο της Κατερίνα Μουτσάτσου, που δυστυχώς θα έλεγα ότι είναι απλά η συνέχεια του, και η πικρή αλήθεια, παρόλο που πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις. Μπορείς να το δεις εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=yOGmVlA8fZs

      Και βέβαια τα προβλήματα δεν σταματάν εδώ αλλά αρκετά σας μαύρισα την ψυχή.
      Να είστε καλά και μόνο μια χάρη σας ζητώ.. τα παιδιά, τα ελληνόπουλα μας όπου και αν βρίσκονται ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν Ελληνικά, ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν την Ιστορία μας, και να είναι Περήφανα για την καταγωγή τους.


      Αφιερωμένα:

      http://www.youtube.com/watch?v=pzsCGhvKOYw&feature=related

      http://www.youtube.com/watch?v=PBs8biX-s7k


      μα κυρίως αυτό:
      http://www.youtube.com/watch?v=KKr-NcuvOsM&feature=related

      Έρρωσθε συνΈλληνες!!!

      Διαγραφή