Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Σε κατάσταση συναγερμού και πολεμική ετοιμότητα το σύστημα αεράμυνας όλης της Ελλάδος!


Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ξαφνικά χθές στις 9:30 το σύστημα αεράμυνας όλης της χώρας προκειμένου να αντιμετωπίσει μαζική αεροπορική επίθεση από την Ανατολή! Με αιφνιδιαστική εντολή ο Α/ΓΕΕΘΑ, ζήτησε ενεργοποίηση του συστήματος που προβλέπει κατ'αρχήν πλήρη ανάπτυξη των Α/Α συστημάτων στα πολεμικά αεροδρόμια της χώρας. Έτσι αναπτύχθηκε το σύνολο των συστημάτων (Skyguard, Crotale, Τοr-M1, στα αεροδρόμια, ακόμα και τα πυροβόλα Rh-202, τα ΑRTEMIS-30 και τα φορητά Stinger), όπως και τα ΜΙΜ-23 Ι.HAWK, αλλά και βέβαια τα Patriot PAC-3 και τα S-300PMU1 στην Κρήτη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ενεργοποιήθηκαν και τα αντιαεροπορικά μέσα του Στόλου και του Στρατού Ξηράς.


Πρόκειται για την μεγαλύτερη αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας που έχει διαταχθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Σημαντικά μεγαλύτερη και καθαρά αμυντικού χαρακτήρα σε σχέση με αυτή που είχε διαταχθεί πριν από λίγες ημέρες ,με την ξαφνική ενεργοποίηση της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΠΑ, όταν περισσότερα από είκοσι αεροσκάφη εκτέλεσαν αποστολές COMAO σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.
Είναι σαφώς ότι κάτι τους ανησυχε στο Επιτελείο και προσπαθούν να δείξουν "στην άλλη πλευρά" ότι υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να ληφθεί υπ'όψιν από τον επίδοξο επιτιθέμενο η ικανότητα αποτροπής. 


defencenet


Σχόλιο Πελασγού : Ζήτω το Ελληνικό έθνος.Ο στρατός είναι ο φύλακας των συνόρων της πατρίδος μας.Παρά τις ανθελληνικές πολιτικές, οφείλει να είναι πάντα έτοιμος.Ας είμαστε και εμείς έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου