Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Π.Χ.


Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί.
Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ....
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ.


Όμως .... 


χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.


Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.


Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος. 
Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.


1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.


2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.


3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.


4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.


5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.


6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.


7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. 


Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.


8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.


Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.


Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.


Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…


Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.


Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για την πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…


Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.


                                                                                              Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Για το θέμα αυτό και των ανακαλύψεων στην αμερικανική ήπειρο και αλλού, προελεύσεως ελληνικής, είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθούμε εκτενέστερα και σε επόμενα άρθρα.Πάντως, δεν πρόκειται για θεωρίες συνομωσιολογίας καθώς τα ευρήματα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

11 σχόλια:

  1. Και εγώ είμαι πορωμένη,αλλά μήπως αυτά είναι υπερβολικά;
    Δεν ξέρω...Περιμένω να δω...
    Το εύχομαι πάντως με όλη μου την ψυχή..όχι μόνο να είναι αληθινά,αλλά και να τα μάθουν όλοι!
    Ρεγγίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ"

    παιδια μην γραφετε οτι να ναι !
    Πελασγέ σε ποια επιστημονική βιβλιοθήκη αναφέρεσαι ?
    Που υπάρχει τετοια ακραία τεκμηριωμένη άποψη ?

    Οι επιστήμονες με ευρήματα αναφέρονται σε τελείως διαφορετικά πράγματα απο αυτά που μας αναφερεις.
    Συγκεκριμένα μιλούν για Ιθαγενείς της Αμερικής, δηλαδή τους κοινά λεγόμενους "Ινδιάνους", τους Ινουίτ και τους Αλεούτιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βάση ανθρωπολογικές, γενετικές και γλωσσικές μελέτες, οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι περισσότεροι ιθαγενείς της Αμερικής προέρχονται από πληθυσμούς που πιθανότατα μετανάστευσαν από τη Σιβηρία και πέρασαν από το Βερίγγειο πορθμό περίπου 9.000-15.000 χρόνια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα.Πιθανώς να είναι όπως τα λέτε.Ωστόσο οι έρευνες που έχω κάνει με οδηγούν στη σιγουριά πως κάποτε, πριν πολλές χιλιάδες χρόνια πρόγονοι Ελλήνων είχαν καταφθάσει στην Αμερικανική Ήπειρο, όπου έχτισαν και άφησαν πολιτισμό.Σίγουρα, οι κάτοικοι της Αμερικής δεν είναι Έλληνες, δεν ισχυρίζομαι αυτό, αλλά πως χιλιετίες πριν Έλ-ληνες είχαν αποικίσει την Αμερική και μας άφησαν τα "ίχνη τους".Τέτοιο ενδιαφέρον υλικό υπάρχει και στο μπλόγκ μας, αλλά και γενικώς και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, θα είμαι σε ευχάριστη θέση να ψάξω περισσότερο το θέμα και να ανεβάσουμε περισσότερα άρθρα σχετικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα και απο μενα Πελασγέ...
    συμπαθώ το blog σας και ελπίζω να μην παρεξηγεις τις προθέσεις μου.
    Μου αρεσει να υπαρχει διαλογος και επιχειρηματα στις τυχον
    διαφωνιες που προκυπτουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που σκέφτεστε έτσι.Η αφμισβήτηση είναι ίδιον ελληνικό και όπλο για να προχωρήσετε μπροστά νοητικά και γνωσιολογικά.
    Φυσικά , δεν ισχυρίζομαι δογματικά πως ότι αναφέρει κάθε άρθρο μου έχει εχέγγυα απόλυτης επιστημονικής γνωσιολογίας, ωστόσο έρευνα κάνω.Αν κάποια στιγμή θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω εμάιλ ή στο facebook να σας στείλω ενδιαφέρον υλικό ή άλλες πληροφορίες και να ανταλλάξουμε απόψεις.
    Να είστε καλά.ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .. κανένα προβλημα εκ μέρους μου !
    Πάντως πολλές αρχαιολογικές μελετες αναφερουν πως συντρίμμια μεγαλων καταστροφών περνούν μεσα απο Ωκεανούς και καταλήγουν στις ακτές μιας άλλης ηπείρου.
    Πρόσφατο παραδειγμα το τσουναμι στην Ιαπωνία.
    Πιθανότατα μιας και στην Ιστορία αναφερονται σχετικά φαινόμενα καταστροφών πολλά από αυτά τα ευρήματα να έχουν "ταξιδέψει" με καποιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι υλικό έχετε σχετικά με την ιστορία και τα ταξίδια μας θα θέλαμε πολύ να το διβάσουμε.
    Με ανυπομονησία περιμένουμε νέες δημοσιεύσεις σας!
    Ρεγγίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας ότι ακούγεται ως "ανεξήγητο" ειναι δυστυχώς πολύ "πιασάρικο"
    η άγνοια που επικρατεί είναι η βάση πάνω στην οποία πατάνε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ κάθε είδους και διαχειρίζονται τις μάζες και τις ομάδες...
    Υπάρχουν μελέτες και έρευνες ΣΟΒΑΡΩΝ επιστημόνων σε θέματα που αποδεικνύουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ πολλα απο αυτά που μας κάνουν εντύπωση.
    Φυσικά όταν έχουμε πρόβλημα με την επιβίωση μας δεν μας περισσεύει χρόνος για βάθος και φιλοσοφία...είναι κατανοητο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το τί μπορεί να θεωρεί ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ο καθένας είναι υποκειμενικό, όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "το τί μπορεί να θεωρεί ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ο καθένας είναι υποκειμενικό"

    .. απο την απάντηση που έδωσες σίγουρα απέχεις από επιστημονική κοινότητα και γνώση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή