Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Γεφυραίοι, οι Ιουδαίοι που διαστρέβλωσαν τον Ελληνικό πολιτισμό από το 500 π.Χ. περίπου




Εβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.


Τα χρόνια πριν το 514 π.Χ. που οδήγησαν στην πολιτική επιρροή του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα στην Αθήνα , ξεκινάει η σαθρή ιστορία της Ελλάδας. Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων, μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών. Οι Γεφυραίοι ήταν αρχαία φυλή για την οποία κάνει λόγο ο Ηρόδοτος. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι προερχόμενοι από την Φοινίκη, εγκαταστάθηκαν με τον Κάδμο στην Βοιωτία παίρνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα. Στην συνέχεια εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αττική.


- Οι Εβραίοι γεφυραίοι εισήγαγαν την δημοκρατία – οχλοκρατία, για την οποία στην συνέχεια ο Αριστοτέλης είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες αποκαλώντας την εκτροπή της Πολιτείας. 
- Εισήγαγαν την ομοφυλοφιλία. 
- Εισήγαγαν την δουλεία. 
-Εισήγαγαν τα πολεμοχαρή ένστικτα. (Αργότερα ο Αριστοτέλης πάλι, προσπάθησε να επαναφέρει την ηθική πλευρά του πολέμου στην κοινή γνώμη των Ελλήνων λέγοντας: “Ετοιμάζομαι για πόλεμο για να διασφαλίσω την ειρήνη”) 
- Κατέστρεψαν την Ελληνική πατρώα θρησκεία του Πανός (συμπαντικού οργανισμού). 


Με προδοσίες των Ελληνικών ιερατίων σε εβραϊκά συμφέροντα πέτυχαν τη διάσπαση και αλληλοεξόντωση των ελληνικών πόλεων. 


Οι Ορφικοί φιλόσοφοι ανήγαγαν τον Πάνα ως θεό του “σύμπαντος κόσμου” (εκ του παν = όλος, σύμπαν) και ιδεατή προσωποποίηση της Φύσης και των δυνάμεών της. Στους δε ύστερους χρόνους ο Παν θεωρήθηκε θνητή δαιμονική μορφή. Η μορφή του Πανός αντί της ιδεατής μορφής της υπαίθριας ζωής υιοθετήθηκε μεν αλλά διαστρεβλωμένη ως μορφή του διαβόλου της κόλασης. (Ίσως έτσι εξηγείται ότι στα Αγγλικά η λέξη “κόλαση” είναι Hell, τόσο παρόμοια με την λέξη Hellas. Αντιθέτως στα Γερμανικά Hell = “φώς”) 
Η Ελλάδα παρακμάζει από την εποχή που συνεπλάκει ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων στα πολιτικά δρώμενα της Αθήνας. 


“Τον χειρότερο εχθρό μας, τον κάναμε θεό μας”.

(Ἀνδρομέδια Ἑλλάς)
 http://www.filonoi.gr


aorata-gegonota

Σχόλιο Πελασγού : Πιθανώς η κλασσική Αθήνα, όπως επί Περικλή να ήταν μία προσπάθεια διατήρησης της πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας της Αθήνας...Όμως, η διχόνοια είχε παρεισφρήσει στον Ελλαδικό χώρο..Αθήνα Σπάρτη και Θήβα έπαιξαν σπουδαίο ρόλο σε αυτό με τις δύο τελευταίες να κατηγορούνται περισσότερο(ευλόγως) για προδοσία, μηδισμό και αντίθεση στην οικουμενική Ελλάς.
Έπειτα, τα πράγματα συνεχίσθηκαν στους ίδιους διχαστικούς ρυθμούς, σε όλατα επίπεδα.Τόσο και στην θρησκεία και τον πολιτισμό το επίπεδο "έπεσε"..Πολλά ανατολίτικα στοιχεία είχαν παρεισφρήσει, κυρίως μέσω Φοινίκης αλλά και άλλων τόπων, η θρησκεία είχε διαβρωθεί και πλαισιωνόταν από έντονη δεισιδαιμονία, όπως και τα ήθη εν πολλοίς ξέπεσαν σε ακράτια και έλλειψη αρετής..
Η τελευταία σημαντική προσπάθεια επαν - Ένωσης της Ελλάδος ήταν από τους Μακεδόνες, υπό τον Φίλιππο και τον Μ. Αλέξανδρο (ίσως και από τον Πύρρο), όπου δόθηκε "μάθημα" και απάντηση τους ανατολίτες που ήθελαν να κυριεύσουν την Ελλάδα...Την ιστορική συνέχεια είτε την γνωρίζετε είτε όχι, δεν θα την αναλύσουμε εδώ..

4 σχόλια:

  1. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς σκεπτόμενοι άνθρωποι πέφτουν τόσο εύκολα θύματα της εβραϊκής προπαγάνδας που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν ρίζες χιλιετιών σ΄αυτήν εδώ την γη.
    1ον Δεν μπορεί οι Εβραίοι να δίδαξαν δημοκρατία στους Έλληνες γιατί οι ίδιοι ήταν μαθημένοι στην βασιλεία και στην σκοτεινή θεοκρατία.
    2ον Δεν είχαν την δυνατότητα να επηρεάσουν τους πολιτισμένους Έλληνες όντας οι ίδιοι απολίτιστοι. Οι Εβραίοι είναι ο μόνος λαός που δεν δημιούργησε πολιτισμό μέχρι σήμερα και τυχόν εξαιρέσεις Εβραίων που διέπρεψαν σε επιστήμες αυτό οφείλεται στην επιρροή που είχαν οι λαοί μέσα στους οποίους οι Εβραίοι αυτοί ζούσαν (πχ Αϊνστάιν). Ακόμη και οι προφήτες τους δεν είναι δικοί τους. Τους δανείστηκαν από τους γειτονικούς λαούς και τους πολιτογράφησαν Εβραίους.
    3ον Κατόπιν των παραπάνω είναι φανερό ότι οι Εβραίοι το μόνο που μπορούν είναι να αντιγράφουν. Αντιγράφουν πολιτισμούς, τρόπο ζωής, και γενικά κάθε τι που χρειάζεται ένας λαός για να ζήσει. Το μόνο που τους ενδιέφερε, από αχαιοτάτων χρόνων, ήταν ο πλουτισμός, λάτρευαν έναν βάρβαρο θεό όταν δεν λάτρευαν το χρυσάφι υπό την μορφή μοσχαριού και έδιναν και την ζωή τους για την απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόσφατα, με την μορφή του σιωνισμού, προσπαθούν να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που και αυτή, άλλων ιδέα ήταν.
    Αυτή η Ανδρομέδια αρκετή ζημιά έχει κάνει και βρίσκω τον ρόλο της πολύ προβοκατόρικο. Οδυσσεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ) : http://www.tetraktys.org/greg/mid%20gefyraioi27.htm (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ : http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2012/08/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα χαρτονομισματα του Ευρω εχουν ζωγραφισμενες Γεφυρες..η γεφυρα ειναι τεκτονικο συμβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή