Ευχή για να λειτουργήσει η Δημοκρατία αλλά και προειδοποίηση ότι οι Ελληνικές ΕΔ αν η χώρα απειληθεί θα δώσουν απάντηση “που θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”,εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το χωριό Μαράσια όπου παρευρέθηκε χθες για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου.
Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω σήμερα, από τη θέση του Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης. Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας.
Θέλω να σας πω κάτι όμως. Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15165

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου