Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Να και ένας πολιτικός φορέας που πράττει το αυτονόητο..


Το Σαββάτο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προσφορά τροφίμων στις 9 π.μ. Η Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων είναι ένα Καθήκον υψίστης σημασίας για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, από τους οποίους πραγματοποιείται. 




Αυτό που είναι πραγματικότητα για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, ισχύει και για την εξαιρετικά δραστήρια Τ.Ο. Νίκαιας. Σε μια εποχή που οι Έλληνες έχουν βρεθεί να έχουν έλλειψη ακόμα και στα βασικά, εξαιτίας της πολιτικής του μνημονίου, σε μια εποχή που οι αυτοκτονίες – άμεσο προϊόν της ανέχειας στην οποία εξαναγκάζουν τους Έλληνες οι πολιτικάντηδες – πολλαπλασιάζονται με γοργό ρυθμό, κάποιοι Έλληνες προσπαθούν να βοηθήσουν, στο μέτρο του δυνατού, το κενό που δημιουργεί η προδοτική πολιτική του μνημονίου. 


Έτσι αύριο 30/6/2012 και ώρα 9 το πρωί στα γραφεία της Τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων.






Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30 (δίπλα από την εφορία Νίκαιας)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:             6992332017       


http://xryshayghnikaia.blogspot.gr/

Σχόλιο Πελασγού : Να μία καλή κίνηση, όπως και πολλές άλλες, από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα..Είναι κρίμα που άλλοι κομματικοί , αριστεροδέξιοι φορείς και "αριστεροί με δεξιές τσέπες" δεν ..συγκινούνται στην πραγματικότητα Ελλήνων που έχουν δυσκολίες, αλλά προτιμούν να μιλάνε για τα "ταξικά τους αδέρφια"..Ο νοών νοείτω..

ΥΓ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..Θα αναδείξουμε ότι είναι υπέρ του τόπου μας, ασχέτως από ποιόν πολιτικό ή άλλο χώρο προέρχεται...Αυτά, ας το καταλάβουμε καλά, έχουν ήδη τελειώσει...Αριστεροδέξιες φιλοσοφίες και πολιτικοί γιαλαντζί χώροι και κοστούμια...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου