Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Με αντίποινα απειλούν οι ΗΠΑ την Συρία, παρ΄ότι η Ρωσία βρίσκεται απέναντι


Με "κατάλληλη απάντηση" απειλούν οι ΗΠΑ την Συρία λόγω της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού και πλέον η υπόθεση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον αφού "με κατάλληλη απάντηση" έχει ήδη απειλήσει και η Ρωσία τις ΗΠΑ και γενικά τους δυτικούς σε περίπτωση που επιμείνουν να κτυπήσουν την Συρία.


"Ιταμή και απαράδεκτη" χαρακτήρισε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Χίλαρι Κλίντον την κατάρριψη από τη Δαμασκό του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους F-4, υποσχόμενη ότι η Ουάσινγκτον θα συνεργαστεί με την Άγκυρα ώστε να δοθεί η αρμόζουσα απάντηση και να προωθηθεί η πολιτική μετάβαση στη Συρία.


"Πρόκειται για άλλη μία απόδειξη ότι οι συριακές αρχές δεν σέβονται τη διεθνή νομοθεσία, την ανθρώπινη ζωή, την ειρήνη και την ασφάλεια", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κλίντον. Δηλαδή κατά την Χ.Κλίντον η παραβίαση του συριακού εναέριου χώρου από τους Τουρκους ήταν νόμιμη ενέργεια και η αυτοάμυνα των Σύρων, πράνομη! Ας το έχουμε αυτό υπ'όψιν για το πως σκέφτονται οι ΗΠΑ σε ανάλογες καταστάσεις στο Αιγαίο.


"Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν αυτήν την ιταμή και απαράδεκτη ενέργεια με τον εντονότερο δυνατό τρόπο", συνεχίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τις συνομιλίες που είχε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Τούρκο ομόλογό της, Αχμέτ Νταβούτογλου.


Η Κλίντον σημειώνει ότι ο Νταβούτογλου την ενημέρωσε για το επεισόδιο και της επισήμανε "το γεγονός ότι ο συριακός στρατός κατέρριψε το αεροσκάφος χωρίς προειδοποίηση".


Νωρίτερα, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι οι εκπρόσωποι των χωρών-μελών της Συμμαχίας θα συνεδριάσουν την Τρίτη στις Βρυξέλλες κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας. 


df

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου