Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησαν ιδιωτικοποιήσεις..4 αεροπλάνα προς πώληση - την ίδια στιγμή στην ΕΥΠ γίνεται..χαμός


Την υπογραφή από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, της απόφασης πώλησης από το ελληνικό Δημόσιο των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300, που χρησιμοποιούσαν η παλιά «Ολυμπιακή Αεροπορία» και οι «Ολυμπιακές Αερογραμμές», γνωστοποίησε την Κυριακή (!) με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.


Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η πώληση αυτή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής και συνιστά υποχρέωση της χώρας, αφού είχε αποφασιστεί έπειτα από δημόσιο διαγωνισμό, ο οποίος έληξε με επιτυχία τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.
Στο διαγωνισμό αυτό πλειοδότης ανακηρύχθηκε η εταιρεία Apollo Aviation Group, η οποία και προσέφερε το μεγαλύτερο τίμημα (40,4 εκατ. δολάρια) μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας.
Οι άλλες τρεις εταιρείες που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας ήταν η AerSale Inc. (35 εκατ. δολάρια), η AAR Corp. (33,6 εκατ. δολάρια) και η Universal Asset Management Inc. (24,04 εκατ. δολάρια).


Σημειώνεται ότι, από το Σεπτέμβριο του 2009 έως σήμερα, την καθημερινή διαχείριση και επίβλεψη των αεροσκαφών (στάθμευση, ασφάλιση, ελάχιστη συντήρηση κλπ.) ασκεί η υπό εκκαθάριση εταιρεία «Ολυμπιακές Αερογραμμές», με βάση σχετική σύμβαση που έχει υπογράψει με το ελληνικό Δημόσιο.


makeleio.gr


Και μία είδηση σχετικά με την ΕΥΠ


Τί να περιμένεις οταν σε μια υπηρεσία που ασχολείται ( δήθεν )με τα Εθνικά Θέματα  κάνουν κουμάντο συνδικαλιστές και παρατρεχάμενοι των πολιτικών γραφείων !




Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως στήθηκε γερός καυγάς στο παράρτημα της ΕΥΠ στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο υπαλλήλων της υπηρεσίας. Χρειάστηκε, όπως μας λένε και η παρέμβαση της Άμεσης Δράσης, η οποία κλήθηκε για να κατευνάσει τα πνεύματα. Αλλά, οι αντικρουόμενοι, δεν έπαψαν να βρίζονται μεταξύ τους. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως συνδικαλιστής εξύβρισε υπάλληλο και ακολούθησε ο… μεγάλος χαμός! 


Το περιστατικό συνεχίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Σίνδου. Όμως, όπως πληροφορούμαστε, ο δράστης προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του η οποία ήταν εφικτή μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατόρθωσε και διέφυγε με… ασθενοφόρο.Αυτή την ΕΥΠ αναλαμβάνει ο κύριος Δένδιας. Μία ΕΥΠ στην οποία δεν υπάρχει κλίμα σύμπνοιας, ομόνοιας, συναδελφικότητα και κυρίως… εχεμύθειας. Αυτή την ΕΥΠ δημιούργησαν Χρυσοχοΐδης και Παπουτσής, με την βοήθεια του κ. Καρχιμάκη (μας λένε πάλι οι κακές γλώσσες). 


Ελπίζουμε πως ο κ. Δένδιας θα κατορθώσει να βάλει σε τάξη την συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία δεν έχει ούτε χώρο για ανάρμοστες συμπεριφορές, ούτε χρόνο για προπονήσεις στο μποξ… Προφανώς κάποιοι εκεί στην ΕΥΠ δεν έχουν κατανοήσει γιατί ακριβώς δουλειά πληρώνονται -από τον Ελληνικό λαό- να κάνουν.


trikala.gr

Σχόλιο Πελασγού : Για το ξε - πούλημα των αεροπλάνων, να αναρωτηθούμε πού θα πάνε τα λεφτά;
Για την ΕΥΠ, τί να πούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου