Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Θα δώσουν στους τούρκους 4 μαρίνες μας;


ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.
ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ "ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ" . ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ 4 ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.


Τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα αντί 20 εκ. σχεδιάζει να αγοράσει τουρκικός όμιλος.
Επένδυση ύψους 20 εκ. ευρώ σχεδιάζει στην Ελλάδα μεγάλος τουρκικός όμιλος με παρουσία στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στη γείτονα χώρα, αγοράζοντας τέσσερις μαρίνες σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Πελοπόννησο.
Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ο όμιλος  DOGUS Holding A.Ş. σχεδιάζει την αγορά των τεσσάρων αυτών μαρίνων, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ.
Προς το παρόν, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού.
Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει ο όμιλος Dogus έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που έχει σήμερα στην Τουρκία.


iefimerida.gr
http://ieroslochos.blogspot.gr/


Σχόλιο Πελασγού : Για να δούμε αν θα υπογραφεί...Να θυμάστε πως είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, για ό,τι και αν πράξετε...Και δεν νομίζω ο ελληνικός λαός να είναι τόσο "νεοφιλελεύθερος" που να θέλει να εξαγοραστεί όλη η δημόσια περιουσία από τούρκους, εβραίους και γερμανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου