Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ "ΧΑΖΗ"


«Εντάξει. Θα σας πω συνοπτικά τη γνώμη μου», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ "GAY" στο facebook, σχολιάζοντας με ένα διόλου κολακευτικό μήνυμα την ελληνίδα αθλήτρια.
«Η Βούλα Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα που - όπως πολλές χαζές νέες κοπέλες (και αγόρια επίσης)- ενστερνίζεται διάφορες ρατσιστικές κι εθνικιστικές μαλακίες»,.... έγραψε και στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική και στην Επιτροπή που την απέκλεισε από τους Αγώνες εξαιτίας του επίμαχου tweet που έκανε: «Η Επιτροπή που την απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς είναι ακόμη πιο χαζή, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, διότι κατόρθωσε να μεταμορφώσει μια χαζή νέα κοπέλα σε μια εν δυνάμει εθνική ηρωίδα».
«Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να μεταμορφώνουμε τους χαζούς σε ήρωες, θα διεκδικήσουμε επάξια από αυτούς την υψηλότερη θέση στο βάθρο της ηλιθιότητας», κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.  HeLLeNiCReVeNgE

2 σχόλια:

  1. ο ανθρωπος αυτος ειναι για τα σιδερα απορω γιατι τοσα σαιντ φιλοξενουν την δηλωση του,ποιο σοβαρη και ενδιαφερουσα θα ηταν της Τζουλιας,ποιος ειναι αυτος ο πανεξυπνος που μας υποτιμα ολους?Δε παει στον αγυριστο ο ...χμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιοι θα τον ψηφισαν φαινεται και τωρα θα καταχραζεται την βουλευτικη του ασυλια,πραγμα που σημαινει οτι μπορει να πει ή και να κανει χειροτερα και να μην τον κουνησει κανεις απο τη θεση του... Οποτε βγαζουμε το συμπερασμα οτι οι ψηφοφοροι του ειναι για τα σιδερα και συγκεκριμενια για ''λευκα πουκαμισα''. Την απεχθεια του προς τον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ μας, την εβγαλε πολυ πριν μπει στο Κυνοβουλιο. Οποτε καποιος τον προτιμησε για να ειναι εκει μεσα... π.χ. αν ο Χιτλερ ηταν παρανο'ι'κος χωρις στρατο ποιος θα τον θυμοταν και ποιος θα τον φοβοταν? Κανεις. Ειχε ομως και στρατο μαζι του που τον ακολουθησε,που τον ΨΗΦΙΣΕ,που τον επελεξε για ηγετη και προτιμησαν να εξολοθρευσουν ολη την Ευρωπη απο το να ειναι ενα απλως κομμα. Οποτε ασε τους προοδευτισμους του τυπου:''ποιος νομιζει οτι ειναι'' και ψαξε γιατι οι καλπεις στις 17 Ιουνη επελεξαν τον υβριστη του Γερου Του Μορια να ειναι εκει που απεικονιζεται και ποιοι τον βαλαν εκει μεσα. Παρομοιως και την Ρεπουση που επισης ειναι χειροτερη απο τον Τατσοπουλο γιατι ειναι δολια και το παραδεχεται,που επισης καποιος την εβαλε στη βουλη. Ολοι αυτοι δεν μπαινουν πραξικοπηματικα αλλα με τα τελικα αποτελεσματα των καλπεων! Στην υγεια σας. Υ.Γ. δεν υπαρχουν δεξιοι κι αριστεροι,υπαρχουν Ελληνες και ανθελληνες!

      Διαγραφή