Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Οι αριστεροί πρέπει να στραφούν στα ιδανικά του Έθνους!

Επί 40 περίπου χρόνια έχουμε αριστερές κυβερνήσεις..Η αριστερά κυβερνά..Μην κοροϊδευόμαστε...


Όλοι οι μεταπολιτευτικοί κόκκινοι έγιναν κυβέρνηση, έγιναν ΜΜΕ , έγιναν εξουσία...Από τις "δεξιές" κυβερνήσεις μέχρι το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όλα τα αποκαΐδια, αριστεροί έκαναν κουμάντο...Αριστερός ήταν ο "σοσιαλησμός" με το "Τσοβόλα δώστα όλα" , το φαγοπότι , τους διορισμούς στο δημόσιο, τα ρουσφέτια....


Όταν οι αριστεροί έλεγαν "η εξουσία στον λαό" αυτό δεν εννοούσαν;;;Να φάει και να πιεί ο λαουτζίκος...Όπερ και εγένετο.


Με ποιό κόστος όμως;;


Ακόμα και στο ιδεολογικό κομμάτι, επικρατεί ο αριστερισμός (ακόμα κι αν είχε και δεξιά παντελόνια ή τσέπες καμιά φορά)...Σταδιακή αποχαύνωση των Ελλήνων, κατάργηση πολυτονικού συστήματος, καταβάθρωση της ελληνικής γλώσσας μας, δαιμονοποίηση ακόμα και των λέξεων "πατριωτισμός" "Μεγάλη Ελλάδα" και ό,τι αγνού και πατριωτικού. 
Συνεχή χτυπήματα και αλλοτρίωση της ιστορίας μας, ώστε ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα...ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.


Μια άνευ προηγουμένου λυσσαλέα επίθεση σε οτιδήποτε θρησκευτικό και ορθόδοξο ( ξέρουν πως ο Ορθόδοξος Πυλώνας είναι ό,τι σημαντικότερο στην συνοχή των Ελλήνων ), στο οποίο δυστυχώς συνεπικουρήθηκαν από μέρος του κλήρου , που "έχασε" την αποστολή του.
Τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα.Προσπάθεια χαλιναγώγησης του Ελληνικού πνεύματος και διαφθοράς του με ο,τιδήποτε άχρηστο ή ανήθικο..


Πλήρης ελευθεριότητα, που αποτελεί, ως κατάχρηση της ελευθερίας, την πλήρη δουλεία...
ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ.


Φυσικά στο διάβα της ιστορίας αυτής, υπήρξαν και σπουδαίοι Έλληνες αριστεροί, υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί με αγνότητα και σιγουριά στα πιστεύω τους..Και σε αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια στον βαθμό που πράγματι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται κατά της φτώχειας, των ακραίων ανισοτήτων και της διαφθοράς...Δυστυχώς όμως, αυτού του είδους οι αριστεροί σπανίζουν και αρκετοί από τους οποίους ξεκίνησαν με ιδανικά, κατέληξαν αριστεροδέξιοι με δεξιότατες τσέπες, και χωρίς αληθινό όραμα...


Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι όλη η κόκκινη γενιά του "Πολυτεχνείου" (αυτής της ..κατασκευασμένης επανάστασης, με αμερικανική απόχρωση) κατέλαβε τις θέσεις εξουσίας...Είναι αυτή που έφερε τα δεινά στην πατρίδα μας και οι Έλληνες ψήφισαν πολλάκις (βλέπε ΠΑΣΟΚ) χωρίς να σκέφτονται πως το εύκολο χρήμα πολλούς κινδύνους φέρει...


Απευθύνομαι σε όσους θέλουν να λέγονται (αγνοί) αριστεροί...
Όταν κάμαμε την επανάσταση , είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος.

Η Επ - Ανάστασις δεν μπορεί να γίνει παρά για τα ιδανικά και την Πίστη του Έθνους μας.Μόνο αυτή η Επανάσταση (πρωτίστως ιδεολογική) είναι αληθινή και ειλικρινής..


Η Αριστερά πρέπει να αναλάβει τις ιδεολογικές τις ευθύνες...Πρέπει όλοι οι αριστεροί Έλληνες να στραφούν στα ιδανικά του Ελληνικού χώματος, να καταλάβουν πως η αντίσταση πρέπει να είναι απέναντι σε όσους θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα..Και να στε σίγουροι, φίλοι Έλληνες αριστεροί, πως δεν το κάνουν για τα χρήματα ή για το "κεφάλαιο".


Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ


Και για τους δύσπιστους, να πώ πως κανέναν κόμμα δεν μας χωράει ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ.Η αληθινή Επανάσταση έρχεται και πρέπει έχει τα χρώματα του ουρανού.


Με τιμή,
Πελασγός

1 σχόλιο:

  1. Αντε πεισε τον ΣΥΡΙΖΑιο οτι η ιδεολογια που στηριζει τωρα μας κυβερνουσε για 40 χρονια...Το τελευταιο τους ανεκδοτο ειναι οτι λενε πως υπαρχει συντηρητισμος και οτι τον πολεμουν... Και για να προλαβω τους δεξιους λεω πως και οι δεξιοι με το αριστερο υπογραφαν τα κονδυλια και τα ρουσφετια,οποτε ΟΛΑ τα κομματα ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ συνιστωσες. Οποιος βλεπει οτι υπαρχει συντηρητικη παραταξη εκτος της φιλελευθερης παραταξης τοτε μαλλον το LSD που παιρνει ειναι μπουρουχα και να ξεκινησει το χασισι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή