Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το Ισραήλ μοιράζει μάσκες αερίων και ανοίγει καταφύγια, ενώ 400 ισραηλινοί ζητούν απ΄τους πιλότους τους να αρνηθούν να βομβαρδίσουν το Ιράν


Το Ισραήλ έχει αρχίσει τη διανομή των νέων μασκών αερίου στα 7 εκατομμύρια πολίτες του για να προσφέρει προστασία έναντι μιας πιθανής χημικής επίθεσης.

Ταχυδρομική υπηρεσία του Ισραήλ έχει αναλάβει μοιράζει τον εξοπλισμό σε μια διαδικασία, λέει, που θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια.

Ο Avi Hochman, Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος της Εταιρείας Ισραήλ Ταχυδρομική δήλωσε ότι έχουν κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για την δουλειά αυτή, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογικής και υλικοτεχνικής υποδομής.

Η διανομή άρχισε, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, την Κυριακή στην πόλη του Or Yehuda. Η διανομή θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 6 ημέρών και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στην περιοχή του Kiryat Ono, στο κεντρικό Ισραήλ, και τις γύρω περιοχές.

Βέβαια, ο ισραηλινός στρατός λέει ότι είναι ρουτίνα και όχι ως απάντηση σε μια συγκεκριμένη απειλή, αλλά λίγοι πιστεύουν κάτι τέτοιο. Το Ισραήλ πιστεύει ότι μια χημική επίθεση θα μπορούσε ενδεχομένως να προέρχεται από τη Συρία ή το Ιράν.

Σημειώνεται πως το Ισραήλ έχει διανείμει μάσκες αερίου και κιτ με αντίδοτα και στο παρελθόν, ξεκινώντας με τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου το 1991. 


Την ίδια στιγμή, περισσότεροι από 400 Ισραηλινοί, συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών νομικής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ Menachem Mautner Chaim Gans, υπέγραψαν πρόσφατα μια online αίτηση ζητώντας από τους πιλότους του Ισραήλ να αρνηθούν να υπακούσουν εάν λάβουν εντολή να βομβαρδίσουν το Ιράν.

Παράλληλα, μαθαίνουμε πως "ανοίγουν" τα καταφύγια και ενημερώνουν τον κόσμο για το πού αυτά βρίσκονται και πώς θα τα προσεγγίσουν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Έκρυθμη , λοιπόν, η κατάσταση και φαίνεται πως αρχίζει η κατάσταση και οδεύει σε πολύ σοβαρό πρόβλημα για την Μέση Ανατολή.

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου