Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Χριστόφιας : "Αναμένουμε για την βοήθεια από Ρωσία"


"Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η Κύπρος να λάβει δάνειο από τη Ρωσία και οι διαδικασίες προχωρούν αναμένοντας την τελική απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης" δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.  Ωστόσο, τόνισε ότι το ποσό των 5 δισ. ενδέχεται να μην επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.


Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του η Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι η Κύπρος ήταν υποχρεωμένη να προσφύγει στο Μηχανισμό Στήριξης, λόγω της ανάγκης για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


«Δεν έχω την έγνοια του τραπεζικού κεφαλαίου, αλλά την έγνοια του κόσμου, που κατέθεσε τις οικονομίες του στις τράπεζες», τόνισε.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου