Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Οι πακιστανοί εκθέτουν το ΣΥΡΙΖΑ και αυτός τις συνιστώσες του


Ένα από τα αγκάθια στο δρόμο για την εκλογική νίκη της 17ης Ιουνίου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ που μόνο για λόγους που ο ίδιος κατανοεί τηρεί μια απαράδεκτη στάση για τους Έλληνες, θείο δώρο όμως για όλους αυτούς που έχουν αποθηκευτεί στη χώρα μας περνώντας παράνομα τα σύνορά της.

Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο -άραγε κι επίτηδες;- ανάχωμα που τον περιόρισε τελικά στη δεύτερη θέση, όχι τα περί εξόδου από το ευρώ. Ο φόβος της νομιμοποίησης αρπάγων, βιαστών, κλεφτών, φανατισμένων κτλ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά τις φωνές της λογικής που υπάρχουν μέσα του, εξακολουθεί να παραμένει δέσμιο ορισμένων συνιστωσών όντας το σωσίβιο των λαθρομεταναστών. Λαλίστατοι όποτε χτυπάει κάποιος ξένος (κι ας αποδεικνύεται μετά ότι δεν ήταν ρατσιστική επίθεση), άλαλος σε βιασμούς, σκοτωμούς, ξυλοδαρμούς, γαζώματα εθνικών συμβόλων με πολυβόλα. Μήπως άραγε κι αυτή η συμπεριφορά δεν ευνοεί όσο τίποτε τα άκρα και το φόβο όταν προέρχεται από ένα κόμμα εξουσίας;

Ούτε όλοι αυτοί οι φιλάνθρωποι πρότειναν το δίκαιο και αυτονόητο. Όστις θέλει να εγγυάται για 1-2 αλλοδαπούς ώστε αυτοί να νομιμοποιηθούν. Διότι φιλανθρωπία από το Ψυχικό και τη Νέα Ερυθραία με συναγερμούς και σεκιούριτυ στους δρόμους όλοι μπορούμε να κάνουμε.

Κι ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο αριστερός ή μάλλον γιατί κάποιοι προσπαθούν να ταυτίσουν τη λέξη αριστερός με τον άπατρη, τον παγκοσμιοποιημένο, τον κατεδαφιστή της ιστορίας και των πιστεύω ενός έθνους.

Ο βιασμός – απόπειρα δολοφονίας της Πάρου, ο ξυλοδαρμός από μπουλούκια, ανθρώπων που έκαναν το λάθος να έχουν κοντά μαλλιά και το βασικότερο, η απειλή πολέμου μέσα στην πλατεία Ομονοίας από τον εκπρόσωπό τους μέσα σε κλίμα πανδαιμόνιου από τους πιστούς του Αλλάχ αφού πρώτα ευχαριστήσαν ορισμένους, πλέον εκθέτουν το ΣΥΡΙΖΑ ανεπανόρθωτα. Κι όσο εξακολουθεί να το παίζει προστάτης όλων πλην του ελληνικού λαού (γιατί είμαστε κι εμείς άνθρωποι κε Τσίπρα κι έχουμε δικαίωμα να κυκλοφορούμε δίχως φόβο στους δρόμους) τόσο ο δρόμος προς την εξουσία θα δυσκολεύει.

Σοκ εξακολουθεί άλλωστε να προκαλεί ακόμη εκείνο το άρθρο του Θόδωρου Κατσανέβα στη freepen με το πρόγραμμα του κόμματος για το μεταναστευτικό.

Από την άλλη για να είμαι όσο πιο ακριβοδίκαιοι γίνεται, τα 2.000.000 των αλλοδαπών δεν τα έφερε στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, αλλά το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες γιατί μας προτιμούσαν ψηφίζοντας συνθήκες που μας μετέτρεπαν σε σκουπιδοτενεκέ της Ε.Ε.

Όπως και να χει, το 4% έγινε 27% και στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν πολλά πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να αποσαφηνίσουν. Το πρώτο και βασικότερο όλων δεν είναι η οικονομία όπως πολλοί πιστεύουν.

Θα πρέπει να αποφασίσουν αν η μία και μόνη συνιστώσα τους είναι ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα ή το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Αλγερία, η Σομαλία, η Κένυα και όλα τα Ηνωμένα Εθνη. Κι ο ελληνικός λαός με βάση έρευνες και μετρήσεις επιμένει σε μια παλιά ρήση ενός αριστερού πολιτικού προσώπου που έλεγε πως η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πού ανήκει;
 του Στρατή Μαζίδη freepen

1 σχόλιο:

  1. μαλλον δεν εχουμε καταλαβει οτι αυτο το κατασκευασμα που εχουμε τωρα κυβερνητικο σχημα,και η διαταξη του πολιτικου σκηνικου,θα ειναι το ιδιο για πολλα χρονια...ο ΣΥΡΙΖΑ και καθε αλλο κομμα δεν εχει καμια φιλοδοξια να κυβερνησει,εχουν ολοι δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια,τους αρκει να ειναι καταρχας μεσα στον "θιασο" να κανουν το νουμερακι τους και να συντηρουντε ετσι ως πολιτικος φορεας εξυπηρετοντας τα εμετερα συμφεροντα...με λιγα λογια ΜΠΙΖΝΕΣ ολα ειναι ΜΠΙΖΝΕΣ και οι ρομαντικοι ασχολουντε με σημαιες,και πατριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή