Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Λαθρομετανάστες φθάνουν στη Μυτιλήνη ενώ Αλβανός χτύπησε Έλληνα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Μυτιλήνη, 24 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 14 αλλοδαπών στη Σάμο, για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.
Τέσσερεις (4) αλλοδαποί, από τους συλληφθέντες, συνόδευαν τέσσερα (4) παιδιά. Συνελήφθησαν στο Ηραίον της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (02) υπήκοοι Μυανμάρ ηλικίας 18 και 20 ετών και δώδεκα (12) υπήκοοι Αφγανιστάν (10 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 16 έως 36 ετών, σε βάρος τν οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, τέσσερεις (04) εκ των οποίων συνόδευαν τέσσερα (04) παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 ετών, αναχώρησαν με ταχύπλοο σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σάμου.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μυτιλήνη, 20 Αυγούστου 2012 :Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, τυπική όμως και χωρίς ουσιαστική σημασία διαδικασία- και πρόκειται σύντομα να αφεθούν ελεύθεροι κρατώντας το περίφημο χαρτί-παρωδία ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός κάποιων ημερών κτλ. κτλ.


Παράλληλα δείτε τί συνέβη στο ίδιο νησί..
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ομάδα Αλβανών φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα στην περιοχή Χαραμίδα Λέσβου και να τον ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα αυτός νανοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Αφορμή υπήρξαν τα σχόλια που φέρεται να έκανε ο 27χρονος για την ενέργεια Αλβανών, η οποία δημοσιοποιήθηκε μέσω βίντεο πριν από κάποιες ημέρες, να πυροβολήσουν με AK-47 και να κάψουν την 
ελληνική σημαία. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε «… ε ρε Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται… ».

http://ellhnografos.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ο Ελληνας φταιει με την ρατσιστικη συμπεριφορα του σωματος του, που επιτεθηκε στα χερια του Αλβανου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή