Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αλβανικό δημοσίευμα (ανέκδοτο): «Γονιδιακές ομοιότητες με τους Έλληνες έχουν οι Αλβανοί»...!!


Το ανέκδοτο της ημέρας χαρισμένο απο αλβανικό δημοσίευμα που θέλει έρευνα Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας να βρίσκει γονιδιακές ομοιότητες μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων...!!


Να μας ενημερώσουν για το ποιος ειδικός διεξήγαγε τη μελέτη ωστε να του αφαιρεθούν τα πτυχία καθώς επίσης και ποιος ιστορικός τους είπε οτι οι αλβανοί υπάρχουν 3.000 χρόνια... Προσπαθούν να ξεχάσουν οτι η αλβανική ράτσα είναι μόρφωμα με βάση την τουρκική (μπασταρδεμένη με βαλκανικές) και απο πάνω θέλουν να μας πείσουν οτι έχουμε και ομοιότητες;;; Αντιγράφουμε:


Οι Αλβανοί θεωρούνται ως παλαιός φυλετικός λαός με συγκεκριμένη γλώσσα. Στη διάρκεια των αιώνων κατάφερε να διατηρήσει την ομοιογένεια του. Διαφέρουν από τους Σλάβους, ενώ έχουν ομοιότητες με τους Έλληνες εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια.

Λόγω όμως της συνεχούς μετανάστευσης και της δημιουργίας οικογενειών στην αλλοδαπή, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι λαοί της Ευρώπης είναι λίγο ή περισσότερο μακρινά εξαδέλφια. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα μελέτης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας για το γενετικό υπόβαθρο. Όλη η Ευρώπη παρουσιάζει ένα μεγάλο γενετικό χάος. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζουν στη γηραιά ήπειρο έχουν τον ίδιο ή παρεμφερή πρόγονο.

Οι ομοιότητες είναι εμφανείς τουλάχιστον κατά τα τελευταία 1.500 χρόνια. Αλλά και όσο να έχουν κοινά γενετικά υλικά εντούτοις έχουν διαφορετική εμφάνιση. 

Στην ομάδα αυτή φαίνεται να εμπίπτουν οι Αλβανοί, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου