Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Παρ΄ολίγον "θερμό" επεισόδιο στον Έβρο - τούρκοι απείλησαν και στοχοποίησαν Έλληνες συνοριοφύλακες


Τούρκοι καταδρομείς έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων..

Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου προχθες το βράδυ. Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού. 

Προχθες το βράδυ ομάδα Ελλήνων αστυνομικών εντόπισε βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες και προσπάθησε να εμποδίσει την αποβίβασή τους. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε περίπολος του τουρκικού στρατού στην απέναντι όχθη. Οι τούρκοι όπλισαν τα αυτόματα τυφέκια τους και τα έστρεψαν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φέρουν μόνο πιστόλια των 9mm, είναι δηλαδή άοπλοι στην κυριολεξία. Τελικά οι συνοριοφύλακες δεν αντέδρασαν και οι λαθρομετανάστες πέρασαν κανονικότατα στο ελληνικό έδαφος, όπου και τους παρέλαβε εν συνεχεία η Frontex για τα περαιτέρω.


xagr.net

Σχόλιο Πελασγού: Όπως μαθαίνουμε από το σάιτ της Χρυσής Αυγής, προτίθενται να ζητήσουν εξηγήσεις από τους υπουργούς.Όπως και να χει, το πράγμα είναι τραγικό.Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;;Ή να συνεχισθεί η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση και το εμπόριο ανθρώπων των..γειτόνων.Αν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση (και λέω δεν μπορούν, όχι αν..θέλουν) ας επιτρέψουν στον στρατό να φυλάει τα σύνορα (δεν μιλάμε για..φρόντεξ και φρούδες)...Εκτός αν ακόμα και σε αυτό φοβούνται τον "μπαμπούλα" τουρκία...ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

1 σχόλιο: