Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δυο σοκαριστικές ειδήσεις : Σύρος βίασε 13χρονη στην Πάφο!!49χρονος έπαθε ανακοπή στην Κρήτη όταν έμαθε πως απολύθηκε!


Η 13χρονη, συνοδεύομενη από τη μητέρα της μετέβη την Τρίτη στην αστυνομία της Πάφου και κατήγγειλε ότι από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου, εργάτης από τη Συρία τη βίασε δύο φορές.

Συγκεκριμένα. σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σύρος την απείλησε ότι αν δεν συναινέσει σε ερωτική πράξη μαζί του, θα την σκοτώσει.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.

Εναντίον του 28χρονου από τη Συρία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ο 28χρονος φέρεται να εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας στο οποίο γινόταν ανακαίνιση. 


Παράλληλα, άλλη μία δυσάρεστη είδηση (από τις δεκάδες δυστυχώς καθημερινά δυσάρεστων ειδήσεων στην πατρίδα μας μετά μνημονίων και εξαθλίωσης - μην αναφερθούμε στις αυτοκτονίες συμπατριωτών μας)

Ο 49χρονος ''έσβησε'' μπροστά στον εργοδότη και τους συναδέλφους του - Άφησε χήρα τη γυναίκα του και ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα χωριό την ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με την μοίρα να αποδεικνύεται σκληρή για μια οικογένεια της περιοχής. Ένας 49χρονος άνδρας ξεψύχησε έχοντας υποστεί ανακοπή την ώρα που ο εργοδότης, του ανακοίνωσε οτι απολύεται.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 49χρονος πατέρας δυο παιδιών 7 και 14 ετών εργαζόταν σε γραφείο που ωστόσο λόγω κρίσης αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές. 

Όταν του ανακοινώθηκε ότι απολύεται ο 49χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε μέσα στο γραφείο. Σύμφωνα με το prismanews.gr, όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας ήταν πια αργά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος πατέρας είχε οικονομικές εκκρεμμότητες και το τελευταίο διάστημα τα έβγαζαν πέρα οριακά, με τα χρήματα που έπαιρνε και η γυναίκα του. 

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το χωριό. Οι συνάδελφοί του δηλώνουν συγκλονισμένοι, όπως και ο εργοδότης του. Όλοι όσοι γνώριζαν τον 49χρονο, κάνουν λόγο για έναν ήσυχο οικογενειάρχη, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με την συμπεριφορά του. 

stoxos.gr / eglimatikotita.gr

Σχόλιο Πελασγού : Ας δούν οι φιλοπολυπολιτισμικοί συμπατριώτες μας τα γεγονότα..Ας δούν τον "ρατσισμό" που ξεχειλίζει πιά...Ας καταλάβουμε όλοι πως δεχόμαστε επίθεση και μία μορφή της επίθεσης αυτής είναι η καταπάτηση νόμων και αξιών από "βαρβάρους"..

Όσο για τον άτυχο συμπατριώτη μας, ο Θεός να τον έχει καλά και κουράγιο να έχει η οικογένειά του..Δύναμη και ψυχικό σθένος να έχουμε όλοι μας στις δύσκολες ώρες που περνάμε..Να θυμόμαστε πως δεν γεννηθήκαμε για τα λίγα, γεννηθήκαμε για τα σπουδαία και αυτά μπορεί να τα έχει καθένας μας πέρα απ΄τα υλικά.Καλή δύναμη και κουράγιο στον προσωπικό γολγοθά του καθενός μας!

1 σχόλιο:

  1. Οπου και να γυρισει το κεφαλι σου, υπαρχει και ενας πρακτορας... Παραπανω δεν θα σχολιασω γιατι παιζει και τωρα που αναπνεω και μοιραζω το ρατσιστικο οξυγονο μου με μουσουλμανους, ο Ρουπακιωτης να με χωσει ισοβια...παναθεμα τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή