Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμα προς "αξιοποίηση" 40 νησιά μας - "ταφόπλακα της Πατρίδος" χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα ο Καμμένος


Έτοιμη είναι είναι η λίστα με τα ακατοίκητα νησιά και τις νησίδες, τα οποία θα νοικιάσει σε επενδυτές το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου προκειμένου να αξιοποιηθούν. Σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επικαλείται συνέντευξη του ΤΑΪΠΕΔ, Ανδρέα Ταπραντζή υποστηρίζει πως έχουν βρεθεί τα 40 νησιά, τα οποία θα μισθωθούν για 50 χρόνια. «Η νομοθεσία δεν μας επιτρέπει να τα πουλήσουμε και δεν θέλουμε να το κάνουμε», επεσήμανε.
«Βρήκαμε τοποθεσίες που έχουν καλό έδαφος, είναι κοντά στην ηπειρωτική χώρα, διαθέτουν καλά αναπτυγμένες υποδομές και δεν αποτελούν κανένα κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια», δήλωσε ο κ. Ταπραντζής σε συνέντευξη στο Bloomberg.
Το Ταμείο αφού εξέτασε 562 από τα 6.000 νησιά και νησάκια που εκτιμάται ότι βρίσκονται υπό ελληνική κυριαρχία έφτιαξε έναν κατάλογο που περιλαμβάνει νησιά με έκταση από 500 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα έως 3 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ως υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένα τουριστικά θέρετρα.

Πηγή: Bloomberg: Ετοιμος ο κατάλογος με τα 40 νησιά που νοικιάζει η Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/67454#ixzz26G2JNHeH

Παράλληλα, ταφόπλακα της πατρίδας» χαρακτήρισε τα νέα μέτρα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε κατά την επίσκεψή του στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως η μόνη λύση είναι η άμεση κατάργηση του Μνημονίου. Παράλληλα συμπλήρωσε πως «η συναλλαγή με την Τρόικα θυμίζει τη σχέση του τοξικομανούς με τον έμπορο ναρκωτικών και για να πάρουμε τη δόση μας ζητούν να δώσουμε την ψυχή μας».
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως τα μέτρα των περικοπών θα είναι ύψους 17 δισ. ευρώ και όχι 11,5 δισ. και πρόσθεσε πως έχουν ήδη συμφωνηθεί με την κυβέρνηση.
Σχετικά με τη «Χρυσή Αυγή», είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν έχουν τίποτε κοινό. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «πέθαναν», ενώ με τα υπόλοιπα κόμματα ευχήθηκε «μακάρι να δοθεί η δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας».
Σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι σε άλλα θέματα συμφωνούν και σε άλλα διαφωνούν.
Ερωτηθείς για τις «εφόδους» βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής απάντησε ότι βλέπει ένα «παιγνίδι» ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, παιχνίδι το οποίο «εξυπηρετεί» και τους δύο.
Σε περίπτωση που δεν περάσει στη Βουλή η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συγκεντρώσουν υπογραφές από τους πολίτες. Ο ίδιος θα εισηγηθεί τον θεσμό του «λαϊκού βέτο» ώστε να μπορούν να ανατρέπονται ψηφισμένοι νόμοι με τις υπογραφές του ενός δεκάτου των ψηφισάντων.

iefimerida.gr
http://www.arxaiaithomi.gr/

2 σχόλια:

  1. συγνωμη η ειδηση ετσι οπως διατυπωνεται δεν καταλαβαινω τι κανει και πως μπορω εγω που την διαβαζω να την εκλαβω για να σχολιασω.ειναι κατι που συμβαινει πραγματι?αν ναι εφοσον ειναι παρανομη ενεργεια γιατι γινεται??για να σωθουμε απο αυτα που θα παρουμε??ειναι τοοοσα πολλα που αξιζει να παραχωρησουμε Ελληνικο εδαφος εστω και με μισθωμα?ο Ελληνικος λαος θα τα μαθαινει αυτα τα θεματα που ειναι ο κατεξοχην αρμοδιος απο σποντα??δηλαδη απο μια συνεντευξη του ταδε στην ταδε?τι προχειροτητες ειναι αυτες και δημιουργουν και κακα προηγουμενα,οταν κατεπαναλειψη καταπατατε το συνταγμα...τι να πω οχι μπανανια,πυροτεχνημα εχουμε γινει... τινα πω πιαστο αυγο και κουρευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα λέτε..Θα ρθει η ώρα των σωστών ηγετών και όσο ο λαός ξυπνάει, τόσο η ώρα αυτή έρχεται πιο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή