Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους "βατραχανθρώπους" μας, πεσόντες εν υπηρεσία


Επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους υποβρύχιους καταστροφείς («βατραχανθρώπους»), οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν υπηρεσία, τελέστηκε σήμερα στην έδρα της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσία του υφυπουργός Εθνικής Αμύνης και επιτίμου Αρχηγού ΓΕΝ, Ναυάρχου ε.α. Δημήτρη Ελευσινιώτη. 

 Ο ΥΦΕΘΑ, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη,ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Μαζαράκη – Αινιάν,ΠΝ μετά το πέρας της του Μνημόσυνου στη μνήμη των «Πεσόντων εν Υπηρεσία Ανδρών Εξειδίκευσης Υποβρυχίου Καταστροφέα», όπως ανέγραφε η σχετική πρόσκληση, απέτισε φόρο τιμής καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, το οποίο βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΥΚ, στο Σκαραμαγκά. Λ.Σ.Μ. 

parapolitika.gr 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου