Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συνδικαλιστές θέλουν να διαλύσουν την Εθνική ασφάλεια της χώρας...!!! Άραγε απο ποιούς παίρνουν αυτές τις εντολές;;;


Αρνητική εντύπωση στην κοινή γνώμη προκαλεί η εμφάνιση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνέντευξη τύπου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι εκπρόσωποι των στρατιωτικών. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΣΜΕΔ και της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ απευθύνθηκαν στα ΜΜΕ ως και αντιπροσώπευαν το σύνολο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.


Από όσο είναι γνωστό τόσο ο ΣΥΣΜΕΔ όσο και η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο των δεκάδων χιλιάδων εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παρά μόνο όσους έχουν εγγραφεί σε αυτές τις ενώσεις. 

Επομένως η παρουσίαση των προέδρων των δύο αυτών ενώσεων ως συνδικαλιστικών εκπροσώπων του συνόλου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων μάλλον ατυχής θα έπρεπε να χαρακτηριστεί. Οι πρόεδροι των δύο ενώσεων δήλωσαν ότι οι στρατιωτικοί είναι ανυποχώρητοι στη διακύβευση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, στο “ραγαδισμό και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας”, στην με οποιοδήποτε τρόπο, παραχώρηση συνταγματικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στους δανειστές, στην κλαδική επαγγελματική διάσπαση, στον εμπαιγμό στην καλλιέργεια φόβου, απάθειας και υποταγής. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι πρόεδροι των ενώσεων καλούν του Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε μία διαδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία γίνεται μάρτυρας την εφαρμογής του αποτυχημένου πειράματος του συνδικαλισμού που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάντια της χώρας και στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Την ίδια στιγμή οι πρόεδροι των ενώσεων θέλοντας προφανώς να προκαλέσουν τα αντανακλαστικά φόβου του ελληνικού λαού αφήνουν να αιωρείται στον αέρα και η πιθανότητα η κυβέρνηση να επιθυμεί να ιδιωτικοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Παρά το γεγονός ότι όντως τα οικονομικά μέτρα πλήττουν τις Ένοπλες Δυνάμεις οδηγώντας πολλούς εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς σε οικονομική εξαθλίωση, η πρωτοβουλία των συγκεκριμένων αξιωματικών και υπαξιωματικών όπως παρουσιάζεται δεν συνάδει με την θέση τον ρόλο και την αποστολή των Ελλήνων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το στέλεχος των ΕΔ έχει μία αποστολή την προστασία της Ελλάδας και του ελληνικού λαού από εξωτερικές απειλές. Δυστυχώς πρωτοβουλίες σαν και αυτές προσφέρουν πολύ καλή υπηρεσία στους εχθρούς του Έθνους και πολύ κακή υπηρεσία στο Έθνος. Οι εικόνες αυτές με τους αξιωματικούς να δίνουν συνέντευξη τύπου δεν ταιριάζουν σε ένα συντεταγμένο στρατιωτικό σώμα αλλά σε ένα σκορποχώρι όπου ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί όποιον αυτόν νομίζει. 

Ο δρόμος του Έλληνα στρατιώτη είναι μοναστικός και μονάζει στην ιερά μονή που λέγεται Ελλάδα και αυτή είναι μία απόφαση που ενσυνείδητα την λαμβάνει όταν αποφασίζει να ενταχτεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όλες οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες είναι εκ του πονηρού. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr - elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου