Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ρεπούση ...έχει συνέχεια! Έλληνας ιστορικός αμφισβητεί ότι οι Τούρκοι έκαψαν τη Σμύρνη


Μετά τον “συνωστισμό” στην προκυμαία της Σμύρνης στην κατά Ρεπούση ιστορία, έχουμε δεύτερο κρούσμα διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας. Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του δήμου Σμύρνης την φωτιά στη Σμύρνη δεν την έβαλαν οι Τούρκοι. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την άποψη την εκφράζει Έλληνας ιστορικός!

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr το 51 λεπτών ντοκιμαντέρ σφραγίζεται από την δήλωση του Έλληνα ιστορικού Στρατή Αναγνώστου “οι Έλληνες ιστορικοί πιστεύουν πως την φωτιά στην Σμύρνη την προκάλεσαν οι Τούρκοι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να το αποδεικνύει”.

Το Αχμέτ Πρίστινα-μουσείο και αρχείο της πόλης του δήμου Σμύρνης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα γεγονότα της Σμύρνης παρουσίασε στην το ντοκιμαντέρ “Η Πυρκαγιά του 1922 στην Σμύρνη”. 
Το σχετικό με την πυρκαγιά ντοκιμαντέρ που ετοιμαζόταν 2 χρόνια, έχει σκηνοθέτη τον Ταχσίν Ισμπιλέν.

Ο Έλληνας ιστορικός Στρατής Αναγνώστου μιλώντας στο ντοκιμαντέρ φέρεται να δήλωσε πως “η φωτιά άρχισε από την αρμενική και ελληνική συνοικία. Οι Έλληνες ιστορικοί αρχίζοντας με αυτήν την πληροφορία, πιστεύουν πως οι Τούρκοι προκάλεσαν την πυρκαγιά στη Σμύρνη. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να το αποδεικνύει”.

Ο ιστορικός καθηγητής Γεώργιος Μουτάφης δήλωσε : “Δεν μπορώ να κάνω οριστικό σχόλιο. Διότι διάβασα το θέμα από δευτερεύουσες πηγές. Όπως οι Χουσεπιάν, Χόρτον και οι άλλοι…Αλλά δεν πείστηκα. Διότι πίσω από αυτή την φιλολογία υπάρχουν μια σειρά από ιστορίες”.
οnalert.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ,
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΜΥΡΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΞΑΜΕ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.... ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΜΥΡΝΑΙΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ... ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΜΩΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ...

    ΒΑΣΙΚΑ, ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.... Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ (ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ) ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙ... ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥΣ... ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...!!!

    ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...!!
    ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ...!!!

    ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ "ΕΡΘΕΙ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΝΑΖΙ. ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ"), ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΨΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ 67' ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
    ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.... ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΦΑΓΙΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ.... ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ...!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ....

    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.... ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ....

    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗ..... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
    ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ....!!!
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑΝΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΠΛΑ... ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ... ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


    ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή