Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυπολιτισμική "αγάπη" από το Αφγανιστάν


Μια έφηβη 16 ετών μαστιγώθηκε στην επαρχία Γκάζνι του νότιου Αφγανιστάν επειδή είχε σχέση με έναν νεαρό άνδρα.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό σχετικά με αυτό το συμβάν, το οποίο σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι ότι έγινε σε περιοχή που βρίσκεται υπό κυβερνητικό έλεγχο και όχι υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν. 

Αντιθέτως, στην περιοχή κυριαρχεί η εθνότητα των Χαζάρα που είναι πιο φιλελεύθερη όσον αφορά τα δικαιώματα των γυναικών σε σχέση με άλλες εθνότητες. 

Η ποινή που επιβλήθηκε στον φίλο της Σαμπέρα ήταν ένα πρόστιμο ύψους 80.000 αφγκάνι, δηλαδή 1.600 δολάρια. Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ζάφαρ Σαρίφ επιβεβαίωσε το συμβάν και πρόσθεσε ότι έχει σταλεί στην Τζαγούρι μια αντιπροσωπεία για να ερευνήσει τα γεγονότα. 

Πολλά ειδεχθή εγκλήματα με θύματα γυναίκες βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάθε μήνα στο Αφγανιστάν, κυρίως στις περιοχές που τηρούνται πιστά οι παραδόσεις. 

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam, το 87% των γυναικών στο Αφγανιστάν δηλώνουν ότι έχουν υποστεί σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία ή τις έχουν αναγκάσει να παντρευτούν. 

Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Αυτά τα πρότυπα, αυτή την θρησκεία και τρόπο ζωής θέλουν να νομιμοποιήσουν κάποιοι εδώ στην χώρα μας;;Αυτούς θεωρούν θύματα και πως πρέπει να προστατευθούν από τους κακούς ρατσιστές Έλληνες;;Ξέρουμε πως η προπαγάνδα τους δουλεύει συνεχώς, όμως ότι και να κάνουν δεν θα μας πείσουν ούτε να ανεχτούμε, ούτε να δεχτούμε ποτέ αυτό τον τρόπο χωής και κοσμοθέασης στην Πατρίδα μας!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ...
    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..... ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?????
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ "ΡΟΜΑ"..... ΒΡΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ "ΡΟΜΑ" ΠΟΤΕ...!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΚΥΛΟΦΥΛΗ ΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ...!!!
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!
    Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ...(ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ κτλ)....
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (ΒΡΩΜΟ ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ) ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΕΑ... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ....
    ΑΝΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή