Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γερό χέρι βάζουν οι Εβραίοι στον ορυκτό πλούτο της Κύπρου


Σε συνήθεια εξελίσσεται πλέον η προδοτική αδράνεια της ξενόδουλης κυβέρνησης του Ελλαδιστάν, όσον αφορά την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Κύπρου.
Η παντελής διαπραγματευτική απουσία του επίσημου κράτους έστρωσε χαλί σε 2 ενεργειακούς κολοσσούς, την ισραηλινή Delek και την αμερικανική Noble Energy, οι οποίες γίνονται πλέον οι “νταβατζήδες” του πολυσυζητημένου οικοπέδου 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Οι γεωστρατηγικές προεκτάσεις της συμφωνίας αυτής έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτερω εκτόπιση του ρόλου της Ελλάδας, καθώς πλέον το Ισραήλ αναλαμβάνει ενεργό ρόλο προστάτη της Κύπρου, ενισχύοντας επιπλέον την εικόνα μιας Ελλάδας που έχει τα παντελόνια κατεβασμένα.
Νιαουρίσματα αποδεικνύονται λοιπόν οι λεονταρισμοί Σαμαρά όσο παρίστανε την αντιπολίτευση προ μηνών ότι θα προχωρήσει σε ανακήρυξη Ελληνικής ΑΟΖ, όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν θέλει και δεν μπορεί ούτε καν να προχωρήσει σε ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ εκμετάλλευσης ενός μόνο οικοπέδου.
Όσοι λοιπόν πίστεψαν πως θα φάνε με χρυσά κουτάλια με «ηγέτη» τον Σαμαρά, καλύτερα να αναθεωρήσουν.. Σύντομα θα μπει χέρι και στα κοιτάσματα του Αιγαίου από Τούρκους(δε θα μείνουν στην απ’ έξω τα χαϊδεμένα παιδιά του ΝΑΤΟ και της Ουάσινγκτον) και Αμερικάνους, κι οι κακομοίρηδες που ψηφίζουν με κριτήριο να μη τους αποκαλέσουν «φασίστες» θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θ’ αρπάξει πρώτος το σάπιο φρούτο απ’ τον κάδο αποριμμάτων ! xryshaygh.com

2 σχόλια:

  1. ΡΕΕΕΕ!!!!!ποιος δεν καταλαβαινει... οτι δεεεεν εχουμεεε κυβερνηση....ειμαστε ακεφαλοι,μας αποκεφαλισαν,οπως οταν σκοτωνεις μια κοτα και εμεις χοροπηδαμε στο κενο σκορπιζοντας τα αιματα μας εδω και κει...σε λιγο θα ξεψυχησουμε και μας πανε για κατσαρολα...και αφου μας τα φανε ολα τα ψαχνα...και ρευτουνε,θα μεινουν ξερετε τι???τα κοκκαλα των Ελληνων...ξερετε που λεει και ο υμνος μας ο εθνικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ομως ειμαστε ακομη εδω,ζωντανοι. Σε καποια αλλη χωρα αν συνεβαινε αυτο που τραβαει η Ελλαδιτσα μας τωρα θα ειχε γινει τεφρα, μαζι και τα παιδια της. Οποτε μην απελπιζεσαι υπαρχει ελπιδα και παντα μεσα απο τις κακες σκεψεις υπαρχει παντα το καλο.Το κακο δεν μπορει να υπαρξει χωρις το καλο,ειναι ο νομος της λογικης και του απειρου. Επαθες τιποτα με τα οσα μας εχουν κανει? Ξερουν πολυ καλα πως παλι εμεις θα βγουμε κερδισμενοι απο αυτην την ιστορια.

      Διαγραφή