Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβρασμός, νέα έφοδος της χρυσής αυγής στο Μεσολόγγι σε λαϊκή αγορά ενώ ο Δένδιας παραπέμπει στην δικαιοσύνη βουλευτές της


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παρεμπορίου. «Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε». Τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο – τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν. Πρέπει να σημειωθεί πως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, όπως μας ανέφεραν, ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Παράλληλα, όπως φαίνεται, αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «Καιάδας» κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε πάγκους μικροπωλητών (λαθρομεταναστών, που λειτουργούσαν παράνομα, όπως έχουμε ακούσει) στη Ραφήνα. Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια σχηματίζεται δικογραφία για αντιποίηση αρχής και απρόκλητη φθορά ενώ ζητήθηκε να συγκεντρωθεί το οπτικοακουστικό υλικό από το οποίο προκύπτει η συμμετοχή των δύο βουλευτών. Από το ίδιο υλικό αναμένεται να βρεθεί και η ταυτότητα των υπόλοιπων μελών της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στην επίθεση.

http://www.peramatozoa.net/

Σχόλιο Πελασγού : Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν κ. Δένδια μόνο οι βουλευτές της χα;;μήπως θα έπρεπε να βρεθούν όλοι αυτοί οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες που λειτουργούν παράνομα και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους το συντομότερο;;

4 σχόλια:

  1. Ρε ναζιστοκαθαραμτα με ποιο δικαιωμα καταστεφετε τα πραγματα του κοσμου;;;;;;;
    Κλεφτες της ΝΔ-Πασοκ και ναζιστοτραμπουκοι της Χρυσης Αυγης ολοι φυλακη
    Να εφαρμοστει ο Νομος!
    Σκουπιδι την κανατε την Δημοκρατια και την κοινωνια καθαρματα της βουλευτικης ασυλιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεβεντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    Τερμα η παρανομια

    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποια Δημοκρατια μιλατε εσεις οι παραπανω και για ποια παρανομια μιλατε ακριβως? Οταν εξω απο τα μαγαζια σας μαζευτουν 3-4 λαθρομαμελουκοι και πουλαν ''μαυρα'' προ'ι'οντα και ανταγωνιζονται εσενα που πληρωνεις μεσα απο την βιτρινα σου ΤΕΒΕ,ΦΠΑ,Δημο,υπαλληλο,ΙΚΑ,ΔΕΗ,ΟΤΕ,ενοικιο κ.ο.κ. τοτε ελατε να ξαναβρισετε την οποια κινηση και τοτε θα ειμαι μαζι σας! Βουτηξτε την γλωσσα σας μεσα στο μυαλο και μετα κρινετε! Οσο εσεις βριζετε τους Χρυσαυγιτες αυτοι αλλο τοσο δυναμωνουν και γεμιζουν απο εχθρους. Ειμαι κατα της βιας αλλα μαλλον ξεχασατε οτι απειλουμαστε σε ολα τα επιπεδα απο τους ζουλου που μας κουβαλησαν οι προοδευτικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΩΣ "Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2012 6:42 μ.μ."

    ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΟ-ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...!!!
    ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΥΤ..Σ ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΚΑΤΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ...!!!

    ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΝΑΖΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ? ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ??
    ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ???

    ΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.... ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΓΚΕΙ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?

    ΑΗ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ...!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.... ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...!!!

    ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΓΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...!!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...!!

    ΠΑΤΡΙΣ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑΖΙ,
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ,
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.....!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΕΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ, ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ....!!!

    ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ...!!! ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ...!!!

    ΑΗ ΣΙΧΤΗΡ, ΙHΟ ΤΕ PUΤΑ, FUCKING DUMB CUNTS, ASSLOGHTEN, KOYRVA, TA PIE, ΛΑ ΣΑΧΤΙΖ, ΠΕΝΤΕΧΟ...!!! (ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..... ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ...)

    ΟΥΣΤ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ...!!!
    ΕΞΩ...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή