Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Και ο Παττακός κατέθεσε στεφάνι στον Μελιγαλά!


Αμετανόητος ο αρχιπραξικοπηματίας Στυλιανός Πατακός που χθες έστειλε στεφάνι στο μνημόσυνο για τους νεκρούς στο Μελιγαλά...


Δεν είναι μόνον η πράξη του αυτή καθ' εαυτή είναι και το γεγονός ότι υπογράφει ως στρατηγός ενώ όπως είναι γνωστό σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου είχε καθαιρεθεί και του είχε μείνει η ιδιότητα του απλού στρατιώτη.

Την αποκάλυψη κάνουν τα parapolitika.gr και στην ίδια φωτογραφία φαίνεται ότι μαζί του έστειλε στεφάνι και ο Νικόλαος Δερτιλής. Προφανέστατα πρόκειται για τον τελευταίο κρατούμενο χουντικό στις φυλακές Κορυδαλλού Νικόλαο Ντερτιλή που επίσης, παρανόμως υπογράφει ως στρατηγός.

Υπενθυμίζουμε ότι στη χθεσινή τελετή είχαν παραστεί και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Πηγή: iefimerida
Το είδαμε εδώ


Σχόλιο Πελασγού : Αχ βρε "κακοί" χουντικοί...Ρημάξατε την χώρα, την χρεώσατε, την κάνατε υποχείριο ξένων, την παραδώσατε, ξεπουλήσατε ό,τι προλάβατε και στο τέλος ήρθαν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, αυτοί οι λεβέντες της μεταπολίτευσης και έφτιαξαν "το χώρα", δημιούργησαν, καμία επιχείρηση ελληνική δεν έκλεισε στις μέρες τους, ο κρατικός τομέας εξορθολογίστηκε και λειτούργησε αξιοκρατικά, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ δεν πούλησε, δεν παρέδωσε, δεν έκανε πίσω σε τίποτα στα εθνικά θέματα, φυσικά δεν υπέγραψε μνημόνια, δεν φτωχοποίησε τον λαό, δεν διέφθειρε τους κρατικούς φορείς και φέρθηκε πατριωτικά......ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;;;

ΥΓ.Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, το νόημα των ανωτέρω είναι ευκολονόητο, αυτό δεν σημαίνει πως τάσσομαι υπέρ σε κάθε τι που διέπραξε η χούντα (προς αποφυγή παρεξηγήσεων).ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.

2 σχόλια:

  1. Η αληθεια ειναι παντα δυνατη και παντα πρεπει να λεγεται οσο κι αν ενοχλει. Αν ειχαμε καποιους ''Ελληναραδες'' με τα @@ρια του Παττακου, τωρα θα ειμασταν μια υπολογισιμη γεωστρατηγοπολιτικη χωρα παγκοσμιως και θα μας σεβοταν ακομη κι ο Μεγαλεξανδρος. Υπερβολικο ε? Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν με ενδιαφερει αν με χαρακτηρισουν χουντικο(αν και κανεις δεν μπορεσε να προσδιορισει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ)αλλα αν ειναι να επιλεξω μια χουντα αναμεσα στου '67-'74 με '75-2012 τοτε σιγουρα θα επελεγα την 21η Απριλιου. Υ.Γ. Οι μεγαλες αυτοκρατοριες χτιζονται πανω σε στρατιωτικα καθεστωτα! (βλ. τελευταια αυτοκρατορια Κανταφι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oussssssssssstttttttttttttttttttttt...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή