Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Περιμένοντας τους Βαρβάρους...


-Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.......
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
  
Παρατηρώντας τα γεγονότα και τα συμβάντα των τελευταίων ημερών σε συγκεκριμένη περιοχή του κέντρου των Αθηνών το συμπέρασμα είναι τo εξής, δεν περιμένουμε πια τους βαρβάρους να μας έρθουν αλλά είναι ήδη εδώ.
Ο εχθρός είναι πια εντός των πυλών και μας κοιτάει κατάματα κ απειλητικά. Απειλεί και θέλει να κατακτήσει και αφανίσει όλα αυτά τα ιδανικά, τις αξίες, οράματα και όλα όσα πιστέυουμε που τόσους αιώνες υπερασπιστήκαμε σε αυτόν εδώ τον τόπο που λέγεται Ελλάδα.
Πίσω από τις μάσκες των <<αθώων κ κακομοίρηδων>> λαθρομεταναστών που μας πλασάρει η νεοταξική προπαγάνδα κ τα τσιράκια τους βρίσκονται οι καινούργιοι βάρβαροι έτοιμοι να διατελέσουν το έργο που τους έχουν αναθέσει και να αφανίσουν κ να υποδουλώσουν την Ελλάδα και να τον Ελληνισμό.
Βοήθεια τους οι διάφοροι καλοθελητές νεοταξικοί, προοδευτικοί, νέο κουλτουριάρηδες που προέρχονται αποκλειστικά από των χώρο της <<Αριστεράς κ της προόδου>> και τους υποστηρίζουν ηθελημένα ή άθελα τους σε αυτήν την προσπάθεια προδίδωντας την ίδια τους την χώρα και την φυλή.
Δεν υπολόγισαν όμως και δεν λογάριασαν κάτι....
Μπροστά τους θα βρούνε εμάς...
Εμάς που ορκιστήκαμε να φυλάμε Θερμοπύλες και να υπερασπιζόμαστε τα ιερά και τα όσια που μας παράδωσαν οι άξιοι κ τιμημένοι προγονοί μας .
Εμάς που είμαστε εδώ, άγρυπνοι φύλακες κ φρουροί έτοιμοι να θυσιαστούμε για το έθνος μας κ την φυλή μας και να πολεμήσουμε για όλα αυτά που πρεσβεύει η Ελλάδα κ ο Ελληνισμός στα πέρατα της γής.
Εμάς που σαν γνήσιοι απόγονοι των επίλεκτων σωμάτων της αρχαίας Ελλάδος των Λακεδαιμονίων, των Μαραθωνομάχων, του Ιερού Λόχου των Θηβαίων, της ξακουστής Μακεδονικής φάλαγγας και όλων των ενδόξων κ ηρωικών αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών θα είμαστε στην πρώτη γραμμή να διώξουμε τον εχθρό και να πολεμήσουμε για όλα αυτά που πρεσβεύει για όλους εμάς η ένδοξη κ τιμημένη γαλανόλευκη σημαία μας.
Ότι και αν κάνουν, ότι και αν σκέφτονται, ότι και αν προσπαθήσουν ένα να ξέρουν...
Θα μας βρουν μπροστά τους και είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε και σε αυτήν την μάχη θα υπάρξει νικητής, εμείς, οι Έλληνες.
Γιώργος Καλαμάρης
http://monada-efedron-katadromon.blogspot.gr/2012/09/blog-post_28.html

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω βρε παιδια αν κανω λαθος κ μακαρι να κανω, αλα μου φαινετε πως οι Ελληνες μας τελειωσανε!!!! Οι ανω των 35 ειναι χωμενοι μεσα στην ρεμουλα, την ρουφιανια, το ρουσφετι!!! Οι κατω των 35 ειναι του fb, της καλοπερασης κ του δε βαριεσε!!! Ποιος θα τους σταματησει???? Γιαννης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή