Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δεν θέλει ο Τσίπρας να μας σώσει απο ...τώρα. Αερολογίες στην πρόταση Καμμένου


Όχι από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων να προκαλέσουν εκλογές με ομαδική παραίτηση των βουλευτών τους.

Αρνητικός στην πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, προς τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές των δυο κομμάτων, ώστε να προκηρυχθούν επαναληπτικές εκλογές και νη μην ψηφιστούν τα μέτρα, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου θεωρεί και τυπικά "έωλη" την πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού, όπως υποστηρίζει, οι εκλογές θα γίνουν για τις έδρες των παραιτηθέντων, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

"Ίσως ο Σαμαράς να τρίβει τα χέρια του με τη συγκεκριμένη πρόταση" αναφέρουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα αποδίδει στον τυχοδιωκτισμό των δυο κομμάτων τη μη εκταμίευση της δόσης και το νέο κακό κλίμα στο εξωτερικό.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη θέση του, αυτή η κυβέρνηση να καταρρεύσει από τους αγώνες των πολιτών", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το κόμμα του "είναι από πολύ επιφυλακτικό έως απολύτως αρνητικό στην πρόταση του Πάνου Καμμένου".

News 247
thermopilai.org
Σχόλιο Προμηθέως: Πολύ σωστή η πρόταση του κυρίου Καμμένου, αν και θα έπρεπε να καλέσει έστω και τυπικά και τα άλλα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ. Οι μάσκες έπεσαν κύριε Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν θέλει να κυβερνήσει, είτε παίζει έναν βρώμικο και ύπουλο ρόλο για τα συμφέροντα της χώρας. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να μην περάσουν τα μέτρα, που θα βάλουν ταφόπλακα στις ζωές όλων των Ελλήνων. Θα σας κρίνει η ιστορία...

1 σχόλιο:

  1. η προταση καμμενου βρε ζωα πάσχει από νομικής πλευράς και η ερώτηση είναι δεν κάνανε απλά τα μαθήματα τους ή με άλλο σκοπό κάνανε λάθος πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή