Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ένας δημοσιογράφος αποκαλύπτει


Γράφει ο Γιάννης Τσιριγώτης

Η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και αμερόληπτη  Επηρεάζεται από τα λαμόγια της πολιτικής και από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες. Από το ελληνικό παρακράτος που λέει και ο δημοσιογράφος Τσιριγώτης Γιάννης. Παράδειγμα είναι ο Κώστας Βαξεβάνης με την Λίστα Λαγκάρτ. Δεν ήθελαν να βγούν τα ονόματα και η αλήθεια και κυνηγούν τον συνάδελφο.
Το ίδιο έγινε με τον Τσιριγώτη Γιάννη. Έβγαλε το λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών στην Ρόδο το 2004 και τον κυνήγησαν στο Β' Αιγάλεω Α.Τ. της Αθήνας και μετά του σαμποτάρανε την Μερσεντές του στον εγκέφαλο για να πάθει θανατηφόρο ατύχημα και τώρα επειδή έγραψε βιβλίο πορνό του συνάψανε βαριές κατηγορίες σκευωρίας και δολοπλοκίας ότι είναι παιδεραστής και πορνογράφος και σεξομανής. Είναι βέβαιη η αθώωση του Τσιριγώτη στο δικαστήριο αλλά τον ταλαιπωρούν πέντε χρόνια τώρα και βάλε. Δεν μπορεί να βγεί στην Τηλεόραση να κάνει εκπομπές και να κάνει την δουλειά του. Η δικαιοσύνη εκτός από τα παραδικαστικά κυκλώματα έχει σχέση με την τρομοκρατία και με την μαφία της νύχτας και επίσης συγκοινωνούν δοχείο είναι οι πολιτικάντηδες και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και οι βρωμόμπατσοι!.... Τώρα που μειώθηκαν οι μισθοί τους στους δικαστικούς και στους μπάτσους είναι πιό εύκολο να κατηγορούν ανθρώπους χωρίς λόγο, ασκώντας βούληση δουλείας στο παρακράτος των Αθηνών. Το παρακράτος που κρατά την χώρα πίσω και την προδίδει και την ξεπουλά κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Είναι τόσο συχαμένοι οι δικαστικοί και οι μπάτσοι που φοβούνται εμάς τους δημοσιογράφους!... Τι άλλο θεέ μου θα κάνουν σε εμάς τους δημοσιογράφους αυτά τα καθήκια! Στο Τσιριγώτη έχουν γίνει τόσα... Τον Βαξεβάνη τον έμπλεξαν με την Λίστα Λαγκάρτ.... Που την πήρε από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και είναι εντελώς αληθινή  Ποινικοποιείται η δημοκρατία και η δημοσιογραφία και η ελεύθερη άποψη. Άρα έχουμε χούντα του κατεστημένου και της ολιγαρχίας!.... Μήν έχετε εμπιστοσύνη στον θεσμό των αστυνομικών και των δικαστικών! Είναι σύχαμα! Οι δικαστικοί έχουν το θράσος να ποινικοποιούν τα βιβλία και να τα λογοκρίνουν και επίσης να βγάζουν συμπεράσματα για την προσωπικότητα του συγγραφέα.... Δηλαδή απαραίτητα ο Τσιριγώτης είναι πορνογράφος-παιδεραστής και σεξοανώμαλος? Απλώς αυτό βολεύει το παρακράτος και από εκδίκηση για το λαθρεμπόριο!

Το παραπάνω κείμενο (ελαφρώς αλλοιωμένο λόγω ύβρεων και στοιχείων που δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε) μας το έστειλε ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιριγώτης..Φυσικά εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με την δημοσιογραφία, ωστόσο οι "ελεύθερες φωνές" πρέπει κάποιες φορές να ακούγονται , ανεξαρτήτως επιτηδεύματος.Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για την πλήρη ακρίβεια των εκτεθέντων από τον κύριο Τσιριγώτη, όμως τα δημοσιεύουμε και αφήνουμε την κρίση επί τούτων στους αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου