Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΩΡΑΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΤΣΟ-ΠΟΥΛΕ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;


Με έναν ιδιαίτερα... καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, διακοπή της εκπομπής της ΝΕΤ, Πρωινή Ενημέρωση, λόγω σχολίων που έκαναν οι δύο παρουσιαστές για τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια.

Ο βουλευτής κοινοποιώντας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σχετικά άρθρα, κυρίως στο διαδίκτυο, έγραψε για τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΝΕΤ:

«Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και π@τσες μπλε. Βάλε κάνα κ@λο, κάνα βυζί. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;». http://makeleio.gr - http://ieroslochos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_472.html
Σχόλιο Προμηθέως: Mία ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Αυτός ο τύπος είναι συγγραφέας και βουλευτής;

4 σχόλια:

  1. Ε, ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....

    ΜΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....... ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ?

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!
    ΜΙΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ''ΛΑΙΚΙΣΤΑΙ''. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΛΑΙΚΙΣΤΑΙ'', ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΣΑΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ?
    ΟΛΟΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή