Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σε συναγερμό η Τουρκία - επίκειται πόλεμος (με την Συρία) - το Κουρδιστάν προ των πυλών της ιστορίας!


Όλα δείχνουν εισβολή (στην Συρία) από τρία σημεία ταυτόχρονα ...Βομβαρδισμός απο τα F-16 , προέλαση αρμάτων και βομβαρδισμό απο τα Ναυτικό με τα πυροβόλα των 127 χιλ.
Στο πλαίσιο αυτό, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο Θάλασσα, στον τομέα του εφοδιασμού  όλες οι παράκτιες βάσεις  που υποστηρίζουν πολεμικά υπό τη Νότια Διοίκηση Θάλασσας
,τη Ναυτική Διοίκηση και Erdek ναυτικές βάσεις  έχουν τεθεί σε συναγερμό  αλλά και  από το Διοικητή της Βόρειας Ναυτική Διοίκησης   ενισχύσεις αποστέλλονται σε όλα τα σημεία !

Ενισχύσεις σε   Aksaz και Αλεξανδρέττα και εντολές στη  Ναυτική Βάση Mersin της Μεσογείου Περιφερειακή Διοίκηση και Αττάλεια και Αλεξανδρέττα αλλά και στους διοικητές της  ακτοφυλακής.


Ενίσχυση των στοιχείων Herpoon και πυραύλους Sea Sparrow με 127-χιλιοστών πυροβόλα, όλες οι  φρεγάτες κλάσης  εξοπλίστηκαν και όλα τα πολεμικά πλοία του Ναυτικού .  Εντολές  για ενίσχυση στα λιμάνια της Μερσίνας και Αλεξανδρέττας με δυνάμεις  για να ανταποκριθούν  άμεσα σε ανάγκες ελλιμενισμού σε περίπτωση συναγερμού.

Οι βάσεις υποβρυχίων και imhalarında MK 46 και ελικόπτερα οπλισμένα με Hellfire ΙΙ και  τορπίλες είναι επίσης διαθέσιμα. 
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου , έθεσε σε συναγερμό Σανλιούρφα, Μαρντίν και Γκαζιαντέπ, τα τεθωρακισμένα αλλά και τα μηχανοκίνητα στρατεύματα και τα ενίσχυσε με την αποστολή άλλων  60 αρμάτων στα ήδη υπάρχοντα 250 κατά μήκος των συνόρων !
  Στο Ντιγιαρμπακίρ και Malatya-Erhaç'daki αεροπορικές βάσεις περίπου  55 F-16  έχουν μετεγκατασταθεί  από άλλες βάσεις . 

Βετεράνος


Παράλληλα, το Κουρδικό φαίνεται να παίρνει άλλη διάσταση μετά τις δηλώσεις που έγιναν στο συνέδριο του κουρδικού κόμματος ''Ειρήνης και Δημοκρατίας''στην Τουρκία.

Σάλος στην Τουρκία μετά την δήλωση του αντιπροέδρου του Κουρδικού κόμματος ''Ειρήνη και Δημοκρατία''για δημιουργία 20 αυτόνομων περιοχών με δική τους Βουλή κατά την διάρκεια συνεδρίου του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.
Ο κ.Ντερμιτάς,αντιπρόεδρος του κόμματος ''Ειρήνη και Δημοκρατία''δήλωσε :
''Άμα αυτή η πρόταση δεν γίνει αποδεκτή,τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε για την αυτονόμηση των περιοχών του Κουρδιστάν.H απαίτηση για την περιγραφή της κατάστασης και η απαίτηση για εκπαίδευση στην μητρική γλώσσα του καθενός είναι απαραίτητη για τον κουρδικό λαό. Εάν αυτά τα αιτήματα δεν γίνουν αποδεκτά,κάθε άλλη εναλλακτική δεν θα γίνει αποδεκτή από τον κουρδικό λαό''
Αναμένουμε την αντίδραση των υπόλοιπων κομμάτων και της κυβέρνησης της Τουρκίας που πλέον βλέπει πως η κατάσταση που επικρατεί στην ανατολική Τουρκία(η οποία χειροτέρεψε κατά πολύ μετά την ανάμειξη της Τουρκίας στα εσωτερικά της Συρίας)έχει πλέον σοβαρέψει τόσο ώστε πλέον να μιλάνε ανοικτά πλέον για αυτονόμηση περιοχών αλλά και για εκπαίδευση στην μητρική γλώσσα των μειονοτήτων και όχι στην τούρκικη.

geopolitikathemata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου