Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ: Θα φορολογήσουν και τα παιδιά μας


Προχθές το βράδυ υπήρξαν πληροφορίες ότι η τρόικα έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση μετά την ψήφιση των μέτρων να ακολουθήσει νέο πακέτο μέτρων.
Η τρόικα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να ψηφιστεί νόμος με τον οποίο οι γονείς θα πληρώνουν φόρο ανάλογα με τα παιδιά που έχουν. Παράδειγμα: το ζευγάρι που δεν έχει παιδιά θα πληρώνει 400 ευρώ, το ζευγάρι που έχει 1 παιδί θα πληρώνει τα διπλάσια, δηλαδή 800 ευρώ, με δύο παιδιά θα πληρώνει 1.200 ευρώ και με τρία παιδιά 1.600 ευρώ.
Δηλαδή η τρόικα ζητάει μα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος χαράτσι για τα παιδιά του. Με βάση τις πληροφορίες η κυβέρνηση δεν έχει απορρίψει την τερατώδη πρόταση της τρόικας.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει, μεταξύ των άλλων, και μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος θα αυξηθεί η υπογεννητικότητα στην χώρα.
spirospero.gr
Σχόλιο Προμηθέως: Κύριοι της κυβέρνησης, μην τολμήσετε να περάσετε αυτό το μέτρο, θα καταδικάσετε την πατρίδα μας σε αφανισμό. Δεν είμαστε υπερβολικοί σε αυτό που λέμε, πολύ απλά αυτήν την την στιγμή η Ελλάδα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά υπογεννητικότητας στην Ευρώπη, πλέον κάθε οικογένεια έχει από ένα παιδί, ενώ από την άλλη σε κάθε μία μουσουλμανική οικογένεια υπάρχουν από 3-4 παιδιά. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι στα επόμενα χρόνια με τους ρυθμούς αυτούς οι Έλληνες και χωρίς καμία δόση κινδυνολογίας θα είναι μειονότητα στην ίδια τους την χώρα και με αυτό το μέτρο, εάν περάσει, θα βάλετε ταφόπλακα στο όνειρο κάθε οικογένειας να αποκτήσει παιδί. Έλληνες, θα τους το επιτρέψουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου