Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Όταν η Χρυσή Αυγή τιμούσε τους σφαγείς των Ελλήνων


Ήταν Σεπτέμβριος του 1987, 25 χρόνια πριν, όταν το με αριθμό 16 (29) τεύχος του περιοδικού «Χρυσή Αυγή», ήταν αφιερωμένο στον Ρούντολφ Ες, υπαρχηγό του Γ’ Ράιχ, διαπρύσιο κήρυκα της ναζιστικής ιδεολογίας και άνθρωπο απόλυτα αφιερωμένο στον Αδόλφο Χίτλερ.

Ο Ες, ο οποίος είχε γίνει μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος, πριν ακόμα και τον Χίτλερ, ενώ το 1933 αναδείχθηκε αναπληρωτής του ηγέτη του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος, δεν απαρνήθηκε ποτέ τη ναζιστική θεώρηση. Μάλιστα στη δίκη της Νυρεμβέργης, στο πλαίσιο της οποίας καταδικάστηκε σε ισόβια, ως εγκληματίας πολέμου, για συνωμοσία κατά της παγκόσμιας ειρήνης και σχεδιασμό, έναρξη και διεξαγωγή επιθετικού πολέμου, ο Ρούντολφ Ες, αρκέστηκε στο να δηλώσει, αμετανόητος, τα εξής:   

«… θεωρώ τις κατηγορίες αυτές των αντιπάλων μου τιμή. Είχα την τύχη να δράσω πολλά χρόνια της ζωής μου κάτω από την ηγεσία του μεγαλύτερου γιου που έβγαλε ο λαός μου στα χίλια χρόνια της ιστορίας του. Ακόμη και αν μπορούσα, δεν θα ήθελα να σβήσω τα χρόνια αυτά από την ύπαρξή μου… Δεν μετανοώ για τίποτα. Εάν βρισκόμουν πάλι στην αρχή, θα ενεργούσα πάλι καθώς ενέργησα, ακόμα κι αν ήξερα, ότι στο τέλος θα βρω τον θάνατο στις φλόγες. Δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι άνθρωποι, αφού κάποτε θα βρεθώ μπροστά στο δικαστήριο της αιωνιότητας. Μόνο απέναντί του θα λαμβάνω ευθύνη, και ξέρω πως θα αθωωθώ».   

Τελικά, ο Ες, έπειτα από 46 χρόνια κράτησης, κι ενώ από το 1966 ήταν ο μόνος κρατούμενος στη Συμμαχική Φυλακή Εγκληματιών Πολέμου, Σπαντάου, αυτοκτόνησε στις 17 Αυγούστου 1987. Την επομένη, 18 Αυγούστου, η Χρυσή Αυγή «γέμισε» την Αθήνα με χιλιάδες φυλλάδια, εξυμνητικά για τον Ρούντολφ Ες, στα οποία το μόνο σύνθημα ήταν, «Rudolf Hess: ΑΘΑΝΑΤΟΣ».   (!!)

Κατόπιν αυτού, στο με αριθμό 16 (29) τεύχος – αφιέρωμα της «Χρυσής Αυγής», συγκεκριμένα δε στη σελίδα 27, αναπαράχθηκε το φυλλάδιο με την εξής αναφορά: «Αυτοκόλλητο που κυκλοφόρησε στους δρόμους της Αθήνας, φόρος τιμής των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών στον ήρωα Hess».   

Το άρθρο – φόρος τιμής του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου καταλήγει, υπό τον τελευταίο μεσότιτλο «RUDOLF HESS, ΠΑΡΩΝ!»

«Στο νωπό χώμα της πατρικής του γης αναπαύεται σε τόπο μυστικό το νεκρό σώμα του RUDOLF HESS. Σε αυτό το χώμα νοητά ακουμπάμε το δεξί μας χέρι και ορκιζόμαστε: Εκδίκηση! Εκδίκηση, ως την ημέρα όπου θα λάμψει η αλήθεια και τα λάβαρά μας νικηφόρα θα κυματίζουν στην Ευρωπαϊκή Γη. Και τότε για όλους τους Μεγάλους Νεκρούς μας, που τους αφαίρεσαν ακόμα και αυτό το δικαίωμα του τάφου, θα υψώσουμε ένα αρχαιόπρεπο μνημείο, μεγαλόπρεπο, λιτό, κλασσικό, ένα μνημείο, που στην κορυφή του θα στέκει περήφανος ο Αετός μας και από κάτω με Χρυσά Γράμματα θα είναι χαραγμένα τα ονόματα των Μεγάλων μας Οδηγών. Πρώτο το όνομα Εκείνου: ADOLF HITLER και ακριβώς αποκάτω δεύτερο το όνομα του Σεβάσμιου Γέροντα του Σπαντάου: RUDOLF HESS».

Παναγιώτης Σκευοφύλακας

Φωτογραφίες και πληροφορίες από jungle-report.blogspot.gr και xa-watch.blogspot.gr
newpost.gr

Και σας μην νομίσει κάποιος πως αυτά είναι...απλά μία δύο τυχαίες αναρτήσεις, υπάρχει δυστυχώς πληθώρα υλικού..Πάρτε μια..δόση









2005.....Τόσα παλαιά ήταν..φιλοναζιστές λοιπόν;;Ας μην κάποιοι πως..ανασκαλεύουμε το παρελθόν που δεν έχει αξία ή πως..θα τους κρίνει η ιστορία....Κάποια στιγμή ο κύριος Μιχαλολιάκος και η παρέα του θα πρέπει να απαντήσουν σαφώς γιατί γινόντουσαν αυτά και όχι με τεχνάσματα του στυλ "ποιόν ενδιαφέρουν αυτά;;"..Ενδιαφέρουν εμάς κύριε Μιχαλολιάκο και τον ελληνικό λαό, τους υποψήφιους ψηφοφόρους ή τους βοηθούς σας στο έργο της κάθαρσης...Και να θυμούνται κάποιοι πως το : αμαρτάνειν ανθρώπινο, το συγχωρείν θεϊκό...Αν κάποιοι έκαναν λάθη στο ιστορικό τους (έστω λίγο μακρινό) παρελθόν, να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη..Είτε είναι κομμουνιστές είτε εθνικοσοσιαλιστές.

5 σχόλια:

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ....
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    # ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ?
    # ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ?
    # ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?
    # ΛΑΜΟΓΙΑΣΕ?
    # ΒΟΥΤΗΞΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ?
    # ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ?
    # ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    # ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ?
    # ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?
    # ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    # ΕΒΑΛΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    # ΕΚΡΥΨΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ?
    # ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ?
    # ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΠΕΙΔΗ "ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΚΕΙ?
    # ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΒΛΑΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ?
    # ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΩΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ - ΠΡΟΣΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΘΕΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?
    # ΕΚΘΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ?
    # ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ?
    # ΚΛΕΒΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ?
    # ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ SIEMEΝS, ΚΩΣΚΟΤΑΔΕΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΤΛ ????
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
    ΑΑΑΑ.... ΜΑ ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΣΑΣ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΣΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΤΕ..!
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.... ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ.!!
    ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙ "ΕΛΕΓΕ"...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ Τ Ι Ε Κ Α Ν Α Ν ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ: ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ.
    ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ.... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΓΚΕΛΑ.... ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ..!
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.... ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ.... ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΤΕ.
    ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ "ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...!!
    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΑΣ.
    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΧΑΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ...!!
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ.... ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ... ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.... ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ...!!
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...!!
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΩΝΕΣ.
    Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.... ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.... ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με όσα λες φίλε, δεν αποδέχομαι την σχετική ανάρτηση του συνεργάτη μου Πελασγού, ελπίζω να μην υβρίζεις και εμένα. Κάποιοι, δυστυχώς δεν βλέπουν μπροστά τους και ρίχνουν συνέχεια λάσπη στο Εθνικιστικό Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ean pisteyei kapoios oti i x.a natriproswpeyei ton ellhnismo me ayta pou kanei kai ayta pou leei,einai toulaxiston lupiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ?
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΕΛΑΣΓΟ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χ.α λεει πολλες αληθειες και εχει βοηθησει πολυ κοσμο αλλα με αυτα τα ντοκουμεντα βγαινει λιγο off line!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή