Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Γεωπολιτικό σοκ για την Τουρκία : Δημιουργεί παντού γύρω εχθρούς!



1η Είδηση:


Με απόφαση της κυβέρνησης θα μοιραστούν λεξικά της κουρδικής γλώσσα στα δημόσια σχολεία της Τουρκίας.

Την επόμενη σχολική χρονιά στα δημόσια δημοτικά σχολεία της Τουρκίας θα μοιραστούν λεξικά της κούρδικης γλώσσας ενώ σε βάθος χρόνου θα δημιουργηθεί ένα πιο ολοκληρωμένο λεξικό για τους ενήλικες.
Αυτή η κίνηση δείχνει την προσπάθεια της Τουρκίας να τα βρει με κάποιον τρόπο με τους Κούρδους περιορίζοντας τις αντιδράσεις.


2η Είδηση:


Σημαντική εξέλιξη στην κρίση που έχει ξεσπάσει στην περιοχή μας με την Ρωσία που τοποθετεί πυραύλους S-400 στον Καύκασο.

Όπως έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές,η ανάμειξη της Τουρκίας στα εσωτερικά της Συρίας και η υποστήριξή της στους ισλαμιστές αντάρτες έχει φέρει περισσότερα προβλήματα παρά θετικές εξελίξεις.
Μετά τις απειλές του PKK για βαριά αντίποινα στο έδαφος της Τουρκίας σε περίπτωση που επιτεθεί στους κούρδους που ζουν στην Συρία,η Ρωσία θέλει και αυτή να στείλει το μήνυμα της-όχι όμως τόσο άμεσα όσο το PKK-τοποθετώντας τους πυραύλους S-400 στον Καύκασο.
Οι S-400 είναι από τους πιο προηγμένους πυραύλους που διαθέτει η Ρωσία και αποτελούν την κορυφή στο είδος τους,αφού μπορούν να καταστρέψουν κάθε απειλή..είτε αεροσκάφος είτε είναι βαλλιστικός πύραυλος.
Με αυτήν την κίνηση η Ρωσία στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία αλλά και το ΝΑΤΟ πως μια εισβολή στην Συρία θα έχει σοβαρές επιπτώσεις.

3η Είδηση:


Αποφασισμένο να μην επιτρέψει στα τούρκικα στρατεύματα να ξαναπεράσουν από το έδαφος του φαίνεται το Ιράκ!

Και νέα εστία έντασης στην περιοχή θα δημιουργηθεί σε λίγο με την κυβέρνηση του Ιράκ να ζητάει άδεια από την κουρδική διοίκηση (Σχόλιο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ : Προσέξτε το σημείο αυτό) ώστε να αναπτύξει στρατεύματα στην περιοχή των συνόρων με την Τουρκία.
Λόγος είναι φυσικά η ακύρωση των συμφωνιών που είχε κάνει με την Τουρκία(η οποία δεν πήρε καν υπόψιν της την απόφαση του Ιράκ)και η θέληση της κυβέρνησης να σταματήσει τις διεισδύσεις των τούρκων στο έδαφος του Ιράκ.
Για να δούμε,η Τουρκία θα ανοίξει ένα ακόμα μέτωπο η θα αφήσει το Ιράκ να προχωρήσει στην αποστολή στρατευμάτων χωρίς να αναφερθεί στο θέμα;

Πληροφορίες από το φιλικό ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Σχόλιο Πελασγού : Λέτε να έχουμε κανά ευχάριστο "ευτράπελο" (βλέπε διάλυση Τουρκίας)..Βρε τούρκοι αφού δεν σας "παίρνει", τί προσπαθείτε;;Δεν είστε πια ο "μπαμπούλας" των αμερικανών..Αυτά μόνο στην Ελλάδα (ελέω πολιτικής και όχι μόνο) πιάνουν ακόμα...Ας ακουμπήσουν οι Τούρκοι την ευαίσθητη περιοχή και το τρίπτυχο Ρωσία - Κούρδοι - ;;;; (Ιράκ, Συρία, άλλη χώρα;;!) θα τους φέρει σε πολύ άσχημη θέση προτού το καταλάβουν..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου