Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια...!!! Άφησαν ελεύθερο και τώρα ψάχνουν έναν από τους 4 που σκότωσαν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη...!!!


Καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία ένας από τους τέσσερις προφυλακισμένους για τη δολοφονία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη. 

Τότε η αστυνομία μετά από έρευνες δυο μηνών είχε καταφέρει να συλλάβει συνολικά τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορήθηκαν ότι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή. Μάλιστα είχαν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες, η μια αφορούσε την ληστεία που είχε προηγηθεί νωρίτερα στις Αχαρνές και η δεύτερη για τη δολοφονία των αστυνομικών. Το δικαστήριο για τη ληστεία έγινε στα τέλη Οκτωβρίου και ένας από τους κατηγορούμενους αθωώθηκε για τη συμμετοχή του στη ληστεία. Όταν επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού όμως αφέθηκε ελεύθερος, παρόλο που σε βάρος του εκκρεμούσε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι συνειδητοποίησαν το λάθος ενημέρωσαν την Εισαγγελία και αυτή με την πλευρά της το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας δίνοντας την εντολή για ενεργοποίηση του παλιού εντάλματος σύλληψης. 

Παρόλο που αναζητείται από τα τέλη Οκτωβρίου δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα. enikos.gr

stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ? ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΣΕΙΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΟ ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή