Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο ντοκουμέντο!! Αυτή τη νεολαία θέλησε η γενιά του Πολυτεχνείου... Μια νεολαία χωρίς Ιδανικά, Ιερά και Αξίες... (βίντεο μέσα από το Πανεπιστήμιο)


Σχόλιο Προμηθέως: Έτσι δυστυχώς την έχουν καταντήσει την Ελληνική νεολαία που σπουδάζει στα πανεπιστήμια. Φοιτητικές παρατάξεις όλων των αποχρώσεων διοργανώνουν πάρτυ, που κατά την διάρκειά τους, καταναλώνουν άφθονα αλκοολούχα ποτά και συνήθως τείνουν και προς μερικούς βανδαλισμούς, εντός των πανεπιστημίων, που πληρώνει ο μπαμπάς τους και ο Ελληνικός λαός. Γι΄αυτές τις εικόνες, φέρουν ευθύνη πρωτίστως οι καθηγητές, που υπό την ανοχή τους λαμβάνουν χώρα όλα αυτά τα ''δρώμενα'' και φυσικά τα πολιτικά κόμματα, από την αριστερά μέχρι την χαζοχαρούμενη δεξιά. Αυτά είναι τα πρότυπα, που πέρασε στην νεολαία, η γενιά του Πολυτεχνείου. Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, προέρχεται από ένα φοιτητικό πάρτυ, που έλαβε χώρα στην Νομική Θεσσαλονίκης.
 

4 σχόλια:

  1. δυστυχως χασαμε τον μπουσουλα,οταν δεν διδασκεσαι απο παιδι εντος της οικογενειας,και στην συνεχεια στο σχολειο την σοφια και τα εργα τεχνης και πολιτισμου που παρηγαγαι σε αφθονια αυτος ο τοπος κατα το παρελθονξκαι να σου περασει η εκτιμηση και ο σεβασμος για αυτα εισαι ενας πιθηκος εκσυγχρονισμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ???
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ...ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ???

    ΑΥΤΑ Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε ΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΤΑ ΙΕΡΆ ΚΑΙ ΤΑ ΌΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΌ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΆ ΚΑΙ ΌΣΙΑ ...ΖΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΓΡΆΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
  3. ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΡΥΠΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή