Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε η απόλυτη δικαίωση... Σε εκδήλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ομιλητής ο Αλέκος Αλαβάνος...!!!


«Η Αριστερά, το Κίνημα, η προοπτική-“Φιλολαϊκός” καπιταλισμός ή αντικαπιταλιστική ανατροπή;» είναι το θέμα της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 18.30 αύριο το απόγευμα στο «Σινέ Αλέξανδρος». 

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Αλέκος Αλαβάνος, Παναγιώτης Μαυροειδής, Γιάννης Σηφακάκης και Χρίστος Τουλιάτος. 

Η εκδήλωση, όπ0ως ενημερώνουν οι ιθύνοντες, στόχο έχει «να συμβάλλει στο διάλογο για την αναγκαία στάση απέναντι στη λιτότητα, τα μνημόνια, το χρέος, το Ευρώ και την ΕΕ και να τεκμηριώσει τη δυνατότητα ενός άλλου δρόμου για να ζήσει σήμερα ο λαός και να περάσει η εξουσία και ο πλούτος στα χέρια των εργαζόμενων». 

stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΤΣΕΠΗ? ΑΝΤΕ Γ...... ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή