Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η Νέα τάξη βάλλει κατά της Ελλάδος!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ



  Όλο και περισσότερο όλοι μας καταλαβαίνουμε πως ζούμε ένα εφιάλτη μέσω μιας στημένης κρίσης ,μιας απάτης δηλαδή έτσι διαμορφωμένης και προετοιμασμένης ώστε να γίνει δυνατό να μας πάρουν τα δικαιώματα και τα λεφτά μας είτε από μισθούς και συντάξεις είτε από φόρους,είτε από την ακρίβεια και να μας απειλούν με χειρότερα και πλήρη παράδοση της χώρας στα χέρια των νέων αυτών  κατακτητών.!

  Ας αποκαλύψουμε λοιπόν ο κάθε ένας τι έχει διαπιστώσει πως συμβαίνει στην πραγματικότητα απ’ όσα έζησε και ζη ..

  Πρώτα πρώτα ότι συμβαίνει σήμερα είναι φασισμός στην πράξη μέσω της οικονομίας αλλά και σχεδίου του Τρίτου Ράιχ.

   Ο σκοπός ήταν και είναι η προώθηση στην ανθρωπότητα μέσω της κατάληψης χωρών της νέας τάξης πραγμάτων που αποτελείται από μια διεθνή αιρέσεων και μυστικών υπηρεσιών ώστε να δημιουργήσουν οι ίδιοι αυτοί νέοι-Χίτλερ- θεοί τον νέο ψεύτικο Μεσσία που θα αντιτίθεται σε κάθε ανθρωπισμό και χριστιανική αξία..Θα θυματοποιεί τους λαούς,θα συγκεντρώνει το σύστημα, όλο τον πλούτο σε χέρια ορισμένων που θα εκφράζουν αυτόν το διεθνισμό .Από κάθε δικαίωμα και προκοπή θα αποκλείονται οι απλοί πολίτες, αυτοί που δεν ανήκουν ήδη στα κυκλώματα αυτά και αρνούνται να υποκύψουν στις πιέσεις ώστε να εξαγορασθούν.

   Παρατηρούμε ήδη πως οι λαοί που βρίσκονται σε μεγαλύτερη κρίση αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Υπερχρέωση μεγάλη,κίνδυνο κατασχέσεων των σπιτιών τους,ανεργία,απολύσεις,αδυναμία επιβίωσης ,φόρους κλπ

   Αρχικά δεν καταλάβαμε τι ακριβώς είχε συμβή και πιστέψαμε πως πρόκειται για πρόβλημα από ένα υπαρκτό χρέος ή έλλειμμα..Αλλά η συνεχιζόμενη αναποτελεσματική πολιτική των κυβερνήσεων από το 2009 ως και σήμερα που βαθαίνει όλο και περισσότερο τα προβλήματα μας δείχνει πως εξαπατηθήκαμε και πως μας οδηγούν σε καθεστωτική αλλαγή ,σε περισσότερη φτώχεια χωρίς αποχρέωση..Το αποτέλεσμα θα είναι οι νέοι μας να φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό,οι μεγαλύτεροι να μην μπορούν να επιβιώσουν λόγω των συνεχών μειώσεων των συντάξεων και όλων των οικονομικών επιβαρύνσεων ,τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα να καταργούνται ..

   Ούτως εχόντων των πραγμάτων  πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για να μην συνεχισθή η σημερινή κατάσταση του πάρε-δώσε που δεν οδηγεί πουθενά εμάς αλλά κάνει  κερδοσκόπους πλουσιότερους κι εμάς υποτελείς μιας καταστροφικής επίορκης ομάδας του συστήματος που ανεξάρτητα από ονόματα κατευθύνεται από ενιαίο κέντρο  δηλ από την ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ   ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ.

  Στα πλαίσια της προσπάθειας να παρουσιάσουν τον ψεύτικο «θεό» ήδη έχουν θέση σε αποκλεισμό τα βιβλία με διάφορους τρόπους..Αυτό λέγεται έλεγχος του νου και της γνώσης..Εκείνο που θέλουν να κρύψουν  είναι το θέμα της ΝΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που γράφεται από Ελληνίδα Αθηναία Κρητικής καταγωγής από το 1989.Το θέμα αυτό είτε έμμεσα είτε όχι αναφέρεται σε διάφορα βιβλία παλιά..Στην θέση των αληθινών στοιχείων θέλει η Νέα Ταξη να βάλλει ψευδή στοιχεία.

   Για να πετύχη το σχέδιο κλωνοποιούν τον Ελληνα και στην χειρότερη περίπτωση τον υποκαθιστούν από ξένους τους οποίους ελληνοποιούν με διάφορους τρόπους ώστε να μην γίνεται εύκολα σαφές.

    Στην Ελληνίδα που γράφει την Νέα Αποκάλυψη έχουν «επιβάλλει» δήμευση της περιουσίας της με τον συνήθη τρόπο που προκάλεσαν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με σκοπό να την εκβιάσουν να ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ που ελέγχονται απόλυτα από τις αιρέσεις,το Βατικανό κλπ κι οι οποίοι καθοδηγούν το κύκλωμα κρυφών δολοφονιών..

   Με βάση τα όσα συμβαίνουν η Ε δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη ,τα επικουρικά ταμεία που περιμένει αφενός μειώνονται κι αφετέρου αργούν ..Έτσι ο εκβιασμός γίνεται πιο σκληρός..Το ίδιο κάνουν βέβαια και σε παρόμοιες περιπτώσεις.

   Αλλά μαζί με την ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εκβιάζουν να πάρουν ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.
  Ανήκουν σε Ελληνες που είχαν ζήσει και δουλέψει εκεί.

    Όπως έχουμε καταλάβει οι Γερμανικές αποζημιώσεις  δεν δίδονται αφενός γιατί κάποιες κρυφές συμφωνίες πολιτικών μας με Γερμανία έχουν γίνει κι αφετέρου γιατί υποστηρίζεται από σιωνιστές πως πρέπει να τις πάρουν μόνο οι Εβραίοι της Ελλάδος που υπέστησαν όσα υπέστησαν..
   
   Γίνεται αισθητή η παρουσία Ουνίας και μασωνίας στα όσα συμβαίνουν  νοιώθουμε πως κάποιοι θέλουν  ο εθνικοσοσιαλισμός να πάρει τις αποζημιώσεις..!!
   Όπως έχει συμβή και στην Κύπρο προσπαθούν να ταυτίσουν τον θύτη με το θύμα που στην  πραγματικότητα αποτελεί απόσβεση του εγκλήματος και την θέση του θύματος την παίρνει ο θύτης!!

  Αυτά είναι τα κόλπα του αποκρυφισμού και του σχέδιου ΚΑΜΠΑΛΛΑ που σημαίνει παράδοση και της πίστης μας στους Εβραίους αντίχριστους σιωνιστές στους νέο-Σταυροφόρους που θέλουν  να επιβάλλουν σαν ΤΑΛΙΜΠΑΝ την νέα θρησκεία τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ενώ οι Εκκλησιαστικοί παράγοντες είτε εμποδίζονται να μιλήσουν είτε βοηθούν την νέα τάξη.

  Σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο ετοιμάζεται πρακτικά γεννοκτονικό σχέδιο κατά Ελλήνων αλλά και προσπάθεια να εκμεταλλεύονται τους Ελληνες με οικονομικό τρόπο είτε γιατροί είτε άλλοι.Δηλαδή ο απατεών επικρατεί και αν είναι γιατρός έχει την ζωή μας στα χέρια του γιατί μπορεί με βάση το σχέδιο και με βάση τις εντολές που δέχεται να μας οδηγεί είτε σε συνεχή οικονομική εκμετάλλευση είτε να μας σκοτώσει.

   Έχουμε κυκλοφορήσει ένα κατάλογο περί των 1000 ονομάτων που εμπεριέχει άτομα που έχουν θυματοποιηθή με βάση το σχέδιο αυτό.

   Το Υπουργείο Τύπου όπου εργάστηκε η Ε. είναι το κέντρο του προτεκτοράτου ξεπουλήματος..Είναι αυτό το κέντρο που ήξερε πως προσπαθούσαν οι Τράπεζες να κατασχέσουν το σπίτι της και οι συνάδελφοι αδιαφορούσαν..Πάνω από 30 άτομα έχουν πεθάνει μυστηριωδώς ενώ κατά της ζωής και περιουσίας της Ε έχουν γίνει πάνω από 30 ενέργειες.

   Τα ποσά των κατασχέσεων είναι μικρά συνήθως και ειδοποιούν ξένους τα σχετικά κυκλώματα που όλα υπάγονται σε αιρέσεις και σε σαϊεντολόγους και παίρνουν το σπίτι με εξευτελιστική τιμή.

   Προτείνουμε να γίνουν ομάδες ειδικές στήριξης των υπερχρεωμένων ώστε να στηριχτούν σωστά και άμεσα με βάση την εξαπάτηση των πολιτών και τις ευθύνες των τραπεζών ..Έχει γίνει σε μικρό βαθμό γιατί δεν έχουν επισημανθεί οι πονηρίες των Τραπεζών .

 Ανάμεσά μας ζουν μητραλοίες και πατροκτόνοι. Έχουν φτιάξει τοίχος για να κλωνοποιηθή ο ελληνισμός προς όφελος ξένων αιρέσεων και συμφερόντων.
   Σε νευρολογικές κλινικές κατά το πρότυπο της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης αποστέλλονται τεχνηέντως άτομα των οποίων την περιουσία στην συνέχεια νέμονται συγγενείς τους.

    Αλβανοί που έρχονται στην Ελλάδα είναι Τσάμηδες και το σχέδιο είναι να διεκδικήσουν δικαιώματα.Οι Τσάμηδες ήσαν συνεργάτες των Γερμανών και πρόδιδαν τους πατριώτες.

   Το ευρώ έχει προκαλέσει με τις ισοτιμίες του οικονομικά προβλήματα βάση σχεδίου.Η ΕΕ ως οικονομική ένωση προκαλεί πρόβλημα πτώχευσης και αποικιακής υποτέλειας ορισμένων κρατών.Ή πρέπει να αλλάξει η ισοτιμία του ευρώ ή να υπάρξει νέο ευρώ που να μην δημιουργεί ύφεση στο νότο ή πρέπει όλες οι χώρες να επιστρέψουμε στα εθνικά μας νομίσματα.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ.

To all citizens of Spain.Portugal,Italy,France,Ireland etc WE ALL MUST BE FREE ..!!

GREEK CITIZENS
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το παρόν κείμενο μας απέστειλε φίλη και αναγνώστρια του ιστολογίου μας και την ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου