Αντίθετος στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την ιθαγένεια εμφανίστηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης...αντίθετος με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για να καταλαβαίνουμε τι λέμε ...Και το δηλώνει αυτό ο Υπουργός της Δικαιοσύνης !
«Οσο σκληραίνει η νομοθεσία ενισχύεται η Χρυσή Αυγή», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός και σημείωσε: «Η Πολιτεία πρέπει να δει άλλες δυνατότητες στη ρίζα του προβλήματος. Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία. Γιατί το πολιτικό σύστημα δεν αποδείχτηκε αξιόπιστο. Όσο πιο πίσω πάμε τόσο μεγαλύτερους κινδύνους δημιουργούμε για τη Δημοκρατία. Τροφοδοτούμε τη Χρυσή Αυγή»!
Βέβαια ο Ρουπακιώτης έχει αριστερές καταβολές και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική ερμηνεία του νόμου αλλά αν Υπουργός δημοσιοποιεί τις σκέψεις του και τις απόψεις του τι πρέπει να πούνε οι Πολίτες αυτού του βράχου στη γωνιά του Πλανήτη ..Κρίμα που μερικοί συμφωνούν ή διαφωνούν με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης όταν κα΄όπτε είναι σύμφωνες με της πολιτική τους
Με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Ρουπακιώτης συντάχθηκε επί της ουσίας με την ανακοίνωση του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη για τον υπό σύνταξη νέο νόμο για την ιθαγένεια, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον νόμο Ραγκούση.
Το θέμα είχε ήδη προκαλέσει κυβερνητικούς τριγμούς και πλέον όλοι οι εταίροι της κυβέρνησης περιμένουν να καθαρογραφεί πρώτα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και στη συνέχεια να συνταχθεί ο νέος νόμος για την διόρθωση των διατάξεων που έχουν πρόβλημα συνταγματικότητας.
veteranos.gr

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλε το σχολιο σου ηταν αρκετα υβριστικο και κατεβηκε. Επειδη μιλας για δημοσιο προσωπο θα εχει το μπλογκ ποινικη διωξη.Ελπίζω να με καταλαβαινεις, δυστυχως ετσι ειναι οι νομοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΤον ειχα σε τεραστια εκτιμηση ως ατομο(οχι ως λειτουργο) και τωρα μ'αυτο το νομοσχεδιο που ξυπνησε για να ξεσπαθωσει, ενα παραπανω... σε ολα ''ναι'' ειπε, εδω γιατι το παιζει Ευρωπαιος? Μηπως επειδη οτι ολοι ανηκουν στην ΝΤΠ θελουν δε θελουν? Αν μου κεντριζε το ενδιαφερον η πολιτικη σκηνη αυτα τα τελευταια χρονια, ενας λογος ηταν κι ο συγκεκριμενος ακατονομαστος(πλεον για μενα)...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΘΩΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφή