Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Λαθρομετανάστες έσφαξαν πατέρα τριών παιδιών στην Ιεράπετρα!!!


Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν... 


Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

xa-kriti.blogspot.gr 

-------------------------------------------------------

To cretalive επίσης αναφέρει: 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για ένα πτώμα που εντοπίστηκε, τυλιγμένο σε νάυλον σακούλα, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών στο Λασίθι. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΗΧΩ news ένας άνδρας, περίπου 60χρονων, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στην Ιεράπετρα. Οι ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονία, ενώ το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε ο γιος του, περίπου στις 12 το μεσημέρι. 

Στο σημείο έχει μεταβεί η αστυνομία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, προηγουμένως, είχε διαπληκτιστεί με εργάτη που απασχολούσε στο θερμοκήπιο του. Αναζητείται νεαρός εργάτης που δούλευε στο θρεμοκήπιο του θύματος. Στο σημείο του περιστατικού έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretatlive, μέλη της Χρυσής Αυγής- Υπάρχουν φόβοι για επεισόδια!

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΡΕ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την παλευεις φιλος? Παω στοιχημα πως οταν ακους την λεξη ''αγρος'' σου σηκωνεται η τριχα απο απεχθεια. Κανεις δεν σε αποκλειει οταν του ζητας ενα μεροκαματο. Φαντασου πως ακομη και τωρα που μιλαμε καποιοι Ελληναραδες προτιμουν να λιμοκτονησουν παρα να βγαλουν τα προς το ζην στα χωραφια και ασε τις καταρες κατα μερος πριν γυρισουν σε σενα!!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΜΙΝΙS1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ, ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΤΑΚΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΓΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΡΥΓΟΣ? ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΕΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70, ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ 1-2 ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΦΙΛΟΥΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή