Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πιέζει η Τρόικα να περάσουν τα..γενόσημα!


Σάλο προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Newsbomb.gr σχετικά με τις απαιτήσεις και τους εκβιασμούς της Τρόικας για την δραστική ουσία, δημοσιεύοντας μάλιστα αποκλειστικά, τα έγγραφα με το επίμαχο σημείο του μνημονίου που το αναφέρει.

Τις απαράδεκτες και επικίνδυνες για τη Δημόσια Υγεία αιτιάσεις-εκβιασμούς της Τρόικας η οποία απαίτησε να ενταχθεί στο Μνημόνιο το νέο σύστημα συνταγογράφησης ΠΡΙΝ την εκταμίευση της δόσης, καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,«σύμφωνα με άρθρο της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας newsbomb.gr, στις πληροφορίες του οποίου βασίστηκε και η Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ, η Τρόικα απαίτησε «πριν την εκταμίευση της δόσης, να καταστεί υποχρεωτική για τους γιατρούς η συντογράφηση φαρμάκου μόνο με βάση τη δραστική ουσία και όχι την επωνυμία, ενώ θα πρέπει να καταστεί υποχρεωτική και η αντικατάσταση του συνταγογραφούμενου φαρμάκου με το φθηνότερο προϊόν της ίδιας δραστικής ουσίας στην κατηγορία αναφοράς από τα φαρμακεία».

 «Και επειδή για να υπάρξει θύτης, απαιτείται και ένα θύμα, την ώρα που έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της τροϊκανής συνταγογράφησης, παραμένει ανοικτό μέχρι πού θα φτάσει η πλήρης και χωρίς όρια γεγονός υιοθέτηση των επιταγών της τρόικας, όταν μάλιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι με την Υγεία στην Ελλάδα φορείς, είναι αντίθετοι με το σύστημα που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, υπογραμμίζοντας τις καταστροφικές του συνέπειες».

Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Θέλουν να φαρμακώσουν στην κυριολεξία τον λαό..Κύριοι βουλευτές προσέξτε καλά τί θα ψηφίσετε γιατί στην συνείδηση του λαού και στο αίσθημα δικαίου αυτού δεν ξεπερνάτε σε σύγκριση τον..Εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου